ZA NEPOVJEROVAT. BABY LASAGNE SE ODREKAO 50 TISUĆA EURA, U KORIST ONIH KOME SU NOVCI POTREBNIJI. B R A V O.

Tehnička Vlada je na današnjoj sjednici donijela odluku o dodjeli novčane nagrade Marku Purišiću, umjetničkog imena Baby Lasagna, u iznosu od 50.000 eura za uspjeh na ovogodišnjem Eurosongu i kao posebno priznanje Vlade za doprinos promidžbi i međunarodnoj vidljivosti Hrvatske. Ovakvu reklamu koju je Hrvatskoj napravio Marko Purišić - Baby Lazagne, platili bi, brat bratu, daleko daleko više.
Plenković je čestitao Baby Lasagni, na uspjehu na Eurosongu.
- Osvojio je najveći broj glasova publike, a ukupno je bio na 2. mjestu. To je najbolji uspjeh bilo kojeg predstavnika Hrvatske još od uspjeha grupe Riva. Ovo je fascinantan rezultat i mi mu iskreno zahvaljujemo, kao i Gradu Zagrebu na prekrasnom dočeku, a doček je bio i u njegovom Umagu... Bili su to prekrasni trenuci sjajnog mladog čovjeka i njegovoga tima i želimo mu puno uspjeha u daljnjoj karijeri, rekao je premijer Plenković.
 
A onda se oglasio i Marko neočekivanim potezom, koji pokazuje o kako se skromnom i plamenitom dečku radi. Poručio je da novac neće prihvatiti, već želi da Vlada donira to onima kojima je potrebno.
 
Na svome je instagramu napisao:
 
"Zahvaljujem hrvatskoj vladi na novčanoj nagradi u iznosu od 50.000 eura. Ipak, te novce ja ne mogu prihvatiti. Mogao bih navesti mnogo razloga zašto, ali prvi, najbitniji i dovoljni je što postoji puno drugih pojedinaca i organizacija kojima će ti novci daleko više pomoći.
Ovim putem molim gospodina Plenkovića da u moje, te ime Hrvatske vlade donira 25.000 eura Zavodu za pedijatrijsku onkologiju i hematologiju s dnevnom bolnicom 'Mladen Ćepulić'. Nadalje, ostalih 25.000 eura volio bih donirati Zavodu za pedijatrijsku hematologiju, onkologiju i transplantaciju krvotvornih matičnih stanica KBC Zagreb. Hvala", napisao je Marko Purišić.
 
Vjerujem da bi svi bili sretni, kada bi mogli napisati - SVI SMO MI MARKO PURIŠIĆ.
Ali jbg. Oni kao Marko su rijetki.
 

 

 
16. 5. 2024.
Nebojša Magdić
 
Komentari  
#31 Zulma 2024-06-03 17:23
If some one needs to be updated with newest technologies afterward he must be visit this web site and be up to date every day.


Here is my page :: article: https://dzone.com/users/4822995/plurkablecom.html
Citat
#32 Dalton 2024-06-22 08:49
пізніше на ebay не раз продавали дивні речі: запрошення наречених, що пережила пожежу рукопис Шекспіра, курорт тут, https://texnomarket.in.

Feel free to visit my website https://texnomarket.in.ua/pol-tika-konf-denc-inost: https://texnomarket.in.ua/pol-tika-konf-denc-inost
Citat
#33 Abraham 2024-06-25 08:28
как найти в дар идеальные https://inetkniga.ru/catalog/588/1027/1_1.html: https://inetkniga.ru/catalog/588/1027/1_1.html духи или
косметику?
Citat
#34 Lon 2024-07-03 18:11
Hey there superb website! Does running a blog similar to this require a
large amount of work? I have very little expertise in coding
but I had been hoping to start my own blog in the near future.

Anyways, should you have any ideas or tips for new blog owners please share.
I know this is off topic nevertheless I simply needed to ask.
Appreciate it!

Review my web site ... خرید بک لینک: [censored]buy-backli nks.rozblog.com/
Citat
Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi