BABY LASAGNA NA "DANIMA PIVA" U KARLOVCU. KADA ĆE U OGULIN.

Marko Purišić, alias Baby Lasagna, osvojio je i "zapalio" cijelu Hrvatsku, ali i Europu i svijet, svojim hitom "Rim Tim Tagi Dim".
Organizatori Dana piva u Karlovcu, promptno su reagirali i osigurali nastup Baby Lasagne u Karlovcu. I ako još nije službeno potvrđeno, to bi trebalo biti u nedjelja, 1. rujna.
I ako je raznim mućkama pri dodjeli glasova od žirija, bilo svega i svačega, Marko je svojim nastupom premoćno pobijedio u televotingu, ali je nepravedno izgubio finale.
 
Kada je u pitanju publika, zbog koje se na kraju krajeva i održavaju svi mogući festivali, pa tako i Eurovizija, Baby Lasagne sa "Rim Tim Tagi Dim", stvarni je pobjednik ovogodišnjeg natjecanja.
 
Kolege iz Kaportala, koji su in kada je u pitanju glazba, pitaju se, jesu li organizatori Dana piva već razmišljali o tome, da bi mogli isti dan angažirali i odlični mladi karlovački bend EoT. Naime, brat i sestra Boris i Maja Kolarić, koji uz Gorana Glavača čine okosnicu ovog benda, svirali su s Markom Purišićem u bendu Manntra, između ostalog i na njihovom nastupu na Dori.
 
Što se tiče mogućeg nastupa Baby Lasagne u Ogulinu, Božidar Božo Bulić, pokušati će ga dovesti u Snoopy. No bojim se, da će to teško biti, obzirom da će sada potražnja za moralnim i stvarnim pobjednikom Eurovizije, biti ogromna. A Ogulinci bi ga sigurno, i u živo, rado vidjeli.
 
 
Nebojša Magdić
Komentari  
#1 * 2024-05-13 19:44
Obična trenutno aktualna tema, sasvim apolitična ali dudeki nisu na to navikli pa lupetaju.
Ja bi samo dodao o načinu kako je Lazagna izabran za natjecanje na Doru što mislim da je nedovoljno istaknuto.
Problem je u tome što po hrvatskom stručnom žiriju Baby Lasagna uopće nije trebao biti na Eurosongu! Tu je upao gotovo slučajno, kao rezerva kojoj se posrećilo. Taj stručni HRT-ov žiri je smatrao da njegova pjesma nije dovoljno dobra. Mlad, inovativan i talentiran, sa dobrom pjesmom i izvrsnom koreografijom, nije bio dobar gospodi u žiriju. A napravio je na Eurosongu izvrstan posao. Kako sada to. Nama ne valja a Europi postao pravi hit.
Sada bi bilo dobro da nam otkriju tko si ti ljudi, ti majstori koji su Marka stavili u rezervu. Baš bi volio znati tko su ti stručnjaci. Imenom i prezimenom.
Citat
#2 DORA 2024-05-14 12:36
Za Beby Lasagna.

Evo ti clanova zirija koji su birali pjesme na DORI.

Željko Mesar (predsjednik žirija), Igor Geržina (glazbeni producent u RJ Glazba HRT-a), Dražen Miočić (urednik programskog kanala HTV 4), Robert Urlić (urednik u Glazbenim sadržajima Hrvatskoga radija), Tomislav Krizmanić (predsjednik OGAE Hrvatska) i Ema Gross (glazbena urednica u Glazbenim sadržajima Hrvatskoga radija).

Pa ti sada guglaj i vidi kome politicki pripadaju.

Za tebe 3 x pljuc,pljuc,pljuc.
Citat
#3 Ramštajn 2024-05-16 11:14
Nazalost, nakon godina sustavnog i planiranog uvođenja cajki u centar grada, uz gradski stadion i masovno poseljacivanje omladine, da i dojde lazanja bilo bi 50 ljudi. Mahom starijih i odraslih na yu rocku i zescim stvarima. Nekad me sram kad vidim kamo nam je omladina otplovila s glazbenim ukusom i izborom.
Citat
#4 ADMIN 2024-05-16 11:17
Obrisao gluposti.
Citat
Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi