GRBIN POBJEDNIK

Peđa Grbin novi je predsjednik SDP-a. Na unutarstranačkim izborima ovaj je diplomirani pravnik i odvjetnik pobjedu odnio pred Željkom Kolarom.

SDP-ov Veli Jože pobijedio je na unutarstranačkim izborima i postao četvrti predsjednik te stranke. Peđa Grbin diplomirani je pravnik i odvjetnik rođen 24. svibnja 1979. godine u Puli.

Nadimak Veli Jože dobio je zbog svoje visine, a sa svojih 210 centimetara u mlađim je danima želio postati profesionalni košarkaš.

Nakon završene osnovne i srednje škole u Puli, Grbin je u Zagrebu upisao Pravni fakultet na kojem je diplomirao 2003. godine. Kao student je aktivan u studentskim udrugama. Nakon što je završio studij, Grbin se vratio u rodnu Pulu gdje je jedno vrijeme radio u odvjetničkom uredu, a zatim otvorio i vlastiti ured. O njegovu se privatnu životu malo zna.

Grbin je prašinu u javnosti podigao kada su 2014. procurile snimke iz njegova noćnog života. Najprije je uhvaćen u izlasku u Bruxellesu, a onda je objavljena i snimka kako u jednom pulskom noćnom klubu za šankom pijan pjeva Thompsonov hit "Bojna Čavoglave", galami i psuje.

Priznao je da je to bilo pogrešno. ''Ja sam pijana budala. Nimalo se ne ponosim time što je bilo. Više manje se sjećam te noći. Najradije bih da se nikad nije dogodila. Još sam mamuran", posipao se pepelom nakon incidenta.

No nije to jedini put kada se Grbin ispričavao za svoje pogreške. Iste je godine uhvaćen kako u vožnji razgovara na mobitel, za što se ispričao i otkrio da je zbog istog prekršaja već kažnjen.

U političke vode Peđa Grbin je ušao još kao student, a u SDP se učlanio 1998. godine. U Glavni odbor SDP-a ušao je 2004. godine, na čijem je čelu bio do 2016. godine. Za to je vrijeme i izabran za predsjednika Odbora za Ustav. Pripremao je i usvajanje Zakona o suradnji Hrvatskog sabora i Vlade Republike Hrvatske po pitanju suradnje s Europskim poslovima.

Grbin se 2013. godine kandidirao za gradonačelnika Pule, no nije do te pozicije nije došao.

Peđa Grbin četvrti je predsjednik SDP-a Hrvatske nakon što je u subotu u drugom krugu unutarstranačkih izbora s osvojenih  65 posto glasova pobijedio protukandidata Željka Kolara koji je dobio 35  posto glasova

Nakon objave rezultata, Peđa Grbin novi predsjednik SDP-a je izjavio:

''Ne želim politiku u kojoj se prepucavamo i svađamo. Kritizirat ćemo ono što je loše i nuditi rješenja''.

Peđa sa suprugom Altanom, mlađom 10 godina od njega, oženio se u tajnosti 2017. godine.

4.10. 2020.

DNEVNIK.hr

Komentari  
#21 Donna 2021-01-09 11:13
Hi there! This is my 1st comment here so I
just wanted to give a quick shout out and tell you I genuinely enjoy reading through your posts.

Can you suggest any other blogs/websites/forum s that
go over the same subjects? Thank you so much!

Here is my page :: lesbian domination porn (Jasmin: [censored]manamongme n.com/__media__/js/n etsoltrademark.php?d =reallesbiantube.com )
Citat
#22 Lourdes 2021-01-09 11:24
Yes! Finally something about cheating wife porn.

My website - Real
lesbian Tube: [censored]aiamiddlep a.com/__media__/js/n etsoltrademark.php?d =reallesbiantube.com
Citat
Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi