LET'S GET READY TO RUMBLE

 


Palo danas nešto malo kišice, ne mogu delat ni oko drv ni kosit travu, pa velim, ajd da malo uredim tu stranicu. Daj malo da povećam slike uz postove. Ja, ej, JA da povećam. E pravi se našal. Jedva da znam upaliti računalo. Nije mi puno trebalo a ono zaštekalo. I odmah su krenule insinuacije tipa:

Cenzura.

 

Komentirano: 2013-04-22 16:42:17

Nešo obrisao blog temu i komentare.

 

Turizam

 

Komentirano: 2013-04-22 16:54:27

Nešo gdje si sakrio sdp-ov turistički plan razvoja grada.

Nešo zar si i ti HDZ-ovac ili nezavisni.

Nešo kandidiraj se !

 

@

 

Komentirano: 2013-04-22 17:21

Što imaš protiv SDP-a da si skinuo post o njima /turizam i drvna industrija/

Ti si obična.................................................................................i slijedi niz bljuvotina koje sam obrisao.

 

Evo samo sat - dva, dok mi moja tehnička podrška nije popravila kvar, a odmah nekakve sumnje. Da je kvar potrajao duže, netko bi pametan proglasio da imam ljubavnika crnca ili da sam u drugom stanju. Zaista se svega nađe na blogovima a pogotovo sada kada je pomalo zavladala predizborna paranoja. Bavio sam se mišlju da dok ne prođu izbori uzmem godišnji i ne pišem ali sam zgruntal da bi to bilo nepošteno prema onim vjernim posjetiteljima bloga. I ako ja, kao i svaki čovjek imam svoje političke simpatije i favorite, želio bi u ovo predizborno vrijeme ostati izvan političkih prepucavanja i svrstavanja na bilo koju stranu. U jednom sam postu napisao kako jedva čekam da se onako "rvacki" zakrvimo i vidim da je počelo. Udarci ispod pojasa uobičajena su praksa. Svako bira svoju metodu borbe, tu nema korektnosti i ne treba je očekivati, tuče se lijevo i desno, gore, dolje, u glavu, u jaja, bubrege. I pri tome hrpa zlobnih insinuacija, iskonstruiranih priča, informacija "iz prve ruke". Kažem, želio bi ostati postrani ali to je nemoguće izbjeći. Priča mi frend: "Neki su se tvoji kolege otvoreno svrstali uz svoje političke simpatije. Kaj ti čekaš". Ne čekam ništa. I ako su mi i jedni i drugi, direktno ili indirektno, napravili dosta sranja u životu, nek im bude oprošteno. Dok me opet ne razjebu......ha-ha-ha-ha-ha-ha-haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Pratim malo komentare u zadnja dva tri posta i vidim da imam na blogu ljubitelje znanstvene fantastike. Izdvojio bi samo spin, ma kaj spin, spinčinu, o nekakvoj suradnji Vučića i Vukovića. Surađuju da se sve praši. Suradnja čisti SF. Suradnja za primjer. Suradnja iz snova. Samo, ja sam nažalost izgleda glup, jer nikako da tu suradnju skužim. Po čemu suradnja. Na čemu dva politička protivnika surađuju. Gdje se to vidi. Kakvi su rezultati te virtualne suradnje. Sve su to pitanja bez odgovora ali dobro dođe ocrniti političkog protivnika. Onog lijevo ili onog desno. Ili je svrha možda ocrniti u javnost stranačkog kolegu, zbog neispunjenih ambicija. Tko zna što nam je u glavama. Ne znam. Znam samo da će do dana D, do izbora, biti svega i svačega. Moj stav znate. Obračunavati se može do zadnjeg metka, ali bez diranja u obitelj, u privatni život čovjeka. Takvi su komentatori, i ako se s njima ne moram složiti, dobro došli. Drugima slijedi brisanje. I da vas na kraju zamolim, da ako ikako možete, svoje strasti na mom skromnom blogu, svedete u nekakve podnošljive okvire.

Bog i fala i nemojte kaj zamerit.

 

22. 4. 2013.

Nebojša Magdić

Komentari  
#21 Dudek 2013-04-25 19:42
Vidim aj,aj pusu mu daj da si još dosta mlad kad pišeš da se Nešo ne zalećava. Pa cijeli život s gazdama ratuje. Da se nije zlećavao dans bi bio gospon čovjek ali on ne može da ne čačka mečku. A ovo da je uvijek u sredini bolje ne komentirati. Ako je po tebi HSP sredina, čiji je on član, onda sam ja svemirski brod. Uostalom, pročitaj si neke postove pa ćeš vidjeti kakve je lekcije znao očitati vladajućima. Jedino mi nije jasno, zašto o šuti o bedstoćama SDP-a u ovom gradu. A imao bi i o njima dosta napisat.
Citat
#22 aj,aj pusu mu daj.. 2013-04-26 02:32
...prevod Hrvatskog "gruntovčana" na ....Srpski....dudek. ...
Citat
#23 WC 2013-04-27 02:05
Kenjaš -aj,aj pusu mu daj.Kenjaš. Jadno je kaj nitko ne kuži kaj kenjaš a mislim da ne kužiš ni ti.
Citat
#24 aj,aj pusu mu daj.. 2013-04-27 16:27
....kaj vam je dudeki, ste vudreni..pak sam štel pomoć CICI u prevodu.....WC pak si i ti u pravu...jadno je kaj niko ne kuži.....he,he......
Citat
#25 Marko 2013-04-27 19:39
aj,aj pusu mu daj toliko je bedast kao i njegov nick. Pretlja i petlja se u svašta a ne zna ništa. Pravo mu je napisao Reakac u postu Uređenje skijališta Vučići da je seljačina i to prvoklasna. Pokušava biti duhovit, to mu po neki put uspije ali uglavnom zasere motku.
Citat
#26 NEŠO 2013-04-28 15:09
Bimbo, jel' sad naslov u redu ?.
Citat
#27 ? 2013-04-30 15:51
Kaj ni valjalo u naslovu ?
Citat
Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi