GOLE HDZ-ovske GRUDI ILI CICESvi sretni i razdragani. Bilićeva vrsta odigrala je odlično, uvalila Ircima tri komada i otvorila apetite za veće rezultate. Hrvatska slavi, viore se zastave, pjevaju navijačke pjesme, ispijaju hektolitri piva i što je najljepše, pokazuje se hrvatska gola istina. Doduše s nekim kilogramom viška, ali "domaće je domaće".  Sasvim slučajno gole grudi pripadaju uvaženim članicama HDZ-a, što posebno raduje i što će, duboko sam uvjeren na narednim izborima znatno pojačati rejting stranke. Moj glas imaju to je sigurno.

O ovom navijačkom performansu pisale su sve novine,  pozabavile se i hrvatske dalekovidnice a bogme i čitav se je svijet, zahvaljujući internetu, mogao diviti iskonskoj hrvatskoj ljepoti. Ako ste propustili vidjeti, to sada učinite.

Vaš "Ogulin u srcu", tu odmah do grudiju.


 

SVI SU BILI VESELI

Kalmeti ne smeta što su se HDZ-ovke skinule

Foto: tportal.hr/

Jelena i Viktorija Mikša

 

Autor: tportal.hr/Maja Šurina

Nakon što su svijet obišle slike dviju hrvatskih navijačica, koje su se na utakmici Hrvatska - Irska u Poljskoj skinule u toples, krenule su i prve najave sankcija. Jedna od djevojaka, inače zaposlena u Ministarstvu kulture, morat će odgovarati zbog kršenja Etičkog kodeksa, no što se tiče HDZ-a, u kojem su obje 'vatrene navijačice' članice Mladeži, reperkusija, čini se, neće biti

'Znate što? Hrvatska je igrala sjajno. Svi smo bili dosta razdragani, veseli i sretni pobjedom hrvatskih nogometaša. U takvim okolnostima ja to ne bih zamjerio', prokomentirao je incident s članicama Mladeži HDZ-a potpredsjednik stranke Božidar Kalmeta.

Što se pak tiče šefa stranke Tomislava Karamarka, on se pak suzdržao od prevelikih komentara.

'Oduševila me igra naših igrača i reprezentacije i ničija više igra me ne može impresionirati. Dakle, ajmo se zadržati na tome što su napravili ti mladići na terenu i moramo im poželiti da tako i dalje igraju', kazao je Karamarko, usput novinarima priznavši kako 'nije pri lovi', te da vjerojatno neće u Poljsku ako hrvatska reprezentacija prođe dalje.

Gole grudi hrvatskih navijačica Jelene i Viktorije Mikša postale su hit na internetu, ali i opće dobro među navijačima tijekom utakmice Hrvatske – Irska.

Jedini je problem to što su svojim postupcima naštetile ugledu poslodavca i HDZ-a, stranke kojoj pripadaju.

Viktorija je, naime, u mladeži HDZ-a Krapinsko-zagorske županije i gradska vijećnica u Krapini, a Jelena je također HDZ-ovka, zaposlena kao referentica u pismohrani Ministarstva kulture. Viktorijinu sliku je krapinsko-zagorski HDZ munjevito je skinuo sa svojih stranica.

Zbog toga što je prekršila etički kodeks ministarstva i nanijela štetu ugledu te institucije, Viktorija će najvjerojatnije biti sankcionirana novčanom kaznom, javlja HRT.

Ogulin u srcu

13.6.2012.

 

Komentari  
#11 Virgie 2020-02-13 07:15
you are in reality a excellent webmaster. The web site loading
velocity is amazing. It sort of feels that you are doing any distinctive trick.
Moreover, The contents are masterwork. you have done a great process on this subject!Look at my web-site: generic cialis: [censored]cheapciali sir.com
Citat
Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi