HSP AS U OGULINU I JOSIPDOLU

 

Nakon što je polovicom travnja Željko Bokulić imenovan za koordinatora HSP dr. Ante Starčević za Karlovačku županiju, i na taj se način vratio u pravaško jato, najavio je osnivanje novih ogranaka stranke.


U ogulinskim kuloarima manipuliralo se nekim novim imenima u redovima pravaša i to je potvrdio Zbor HSP-a ili osnivačka Skupština ( neka mi se oprosti ako se to nekako drugačije zove ).

Osnivački Zbor održan je jučer ( 30. 6. 2012. ) u Josipdolu, u Lovačkom domu na Viničici. Ne znam razlog zbog čega nisu bili nazočni novinari te ovu informaciju, doduše provjerenu, imam iz „druge ruke“. Na Zboru su osnovane dvije podružnice HSP-a dr. Ante Starčević, i to za Općinu Josipdol i Grad Ogulin. Općinsku podružnicu HSP-a AS u Josipdolu voditi će do sada u političkim krugovima nepoznati Igor Božičević. Ovo „nepoznati“ nije napisano u lošoj namjeri, jer možda Božićeviću upravo to bude prednost u političkom djelovanju. Predsjednik HSP-a AS za Grad Ogulin, malo je iznenađenje. Za razliku od Božičevića, poznato je ime – Željko Stipetić, bivši načelnik PP Ogulin. Osnivačkom Zboru nazočila je i predsjednica stranke Ruža Tomašić. Već prije, prilikom imenovanja za koordinatora Karlovačke županije za HSP AS, Željko Bokulić je najavio osnivanje i ogulinske podružnice, te istaknuo kako će se najozbiljnije, s novim, mladim ljudima, pripremati za lokalne izbore. Onaj „stari“ HSP koji nosi krimen bivšeg predsjednika Ante Đapića, u Ogulinu je za sada u mirovanju. Hoće li se pravaši udružiti i time jednom zauvijek prekinuti unutrašnje podjele, ili će i dalje nastavljati u deset pravaških strančica rasprodavati glasove, treba vidjeti. Više o novoj stranci na ogulinskoj političkoj pozornici, biti će govora na konferenciji za tisak, najavljenoj za ovaj tjedan u Karlovcu.

 

1. 7. 2012.

Nebojša Magdić

Komentari  
#41 1991 2012-07-15 14:17
za ?. Da dok pravog pravaša izbace iz stranke zato što je stao uz branitelje.( Kovačević)A pogledaj listu Ogulinske podružnice većine bivši HDZovci dok Bokulić piše (na stranici HSP as ) kako su bivši HSP ovci surađivali sa HDZ om.Anjegov plan je sigurno uvući se HDZ u.
Citat
#42 * 2012-07-18 12:34
Samo naprijed pravaši.Počupajte se međusobno jer ste glupi i ne kužite kome vaša nesloga ide u korist. Mućnite malo glavama.
Citat
Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi