BOKULIĆ KOORDINATOR HSP-a dr. ANTE STARČEVIĆ ZA KARLOVAČKU ŽUPANIJU

 

 

 

Na stranici „Ogulin u srcu“, pred dva tjedna, u postu pod nazivom Šuška se šuška, najavljen je povratak nezavisnog vijećnika Gradskog vijeća Željka Bokulića, u pravaške redove. Bila je to tek neprovjerena informacija karlovačkih kolega, a jučer se je pokazala i točnom. O svemu više pročitajte u priopćenju koje je medijima poslao Mihovil Stanišić, član Predsjeništva HSP-a dr. Ante Starčević.„U ponedjeljak 16. travnja sa početkom u 18 sati HSP dr.Ante Starčević održao je konferenciju za medije. Konferencija je održana u stranačkim prostorijama u Karlovcu, a povod konferencije je upoznavanje građana sa nastavkom širenja "Pravaškog kišobrana" koje provodi stranka na nivou Karlovačke županije.

Na konferenciji osim članova bili su prisutni i predsjednica gospođa Ruža Tomašić, zamjenik predsjednice gospodin Ivan Tepeš, predsjednik Glavnog stana gospodin Denis Bevanda te gospodin Željko Bokulić, nezavisni gradski vjećnik u gradu Ogulinu.

Gosp. Tepeš je istakao važnost jačanja HSP AS kao jedine političke stranke kojoj je primarni cilj očuvanje dostojanstva svakog građanina. Nadalje,naglasio je da oni koji se žele baviti politikom iz osobnih interesa nemaju mjesta u HSP AS. Slijedom toga, Predsjedništvo HSP AS je 06. travnja donijelo odluku o raspuštanju Županijskog vijeća Karlovačke županije u skladu sa Statutom stranke i razrješilo gosp. Marijana Butkovića (na osobni zahtjev) sa dužnosti predsjednika Ž.V. Karlovačke županije, te imenovalo gosp. Željka Bokulića za koordinatora HSP AS za Karlovačku županiju. Pravaš po svjetonazoru, politički dosljedan gosp. Ž. Bokulić će zasigurno našoj stranci donijeti novi izgled, a sve u cilju osnivanja novih Podružnica te pripemi stranke za županijski Zbor. Marijan Butković zbog nespojivosti dviju funkcija obnašati će i dalje dužnost predsjednika Podružnice Karlovac.

Predsjednica HSP AS gđa. Ruža Tomašić u svom se izlaganju osvrnula i na "100 dana" hrvatske Vlade."Plan 21" kako ga je nazvala Kukuriku koalicija nije ništa drugo do nastavak zapošljavanja svojih sljedbenika, rodbine i prijatelja po već otprije poznatom scenariju. Razliku čine samo nazivi političkih stranaka. Predsjednica je za kraj naglasila važnost HSP AS kao moderne stranke 21. stoljeća, neopterećene prošlošću, stranke koja se ne bavi politikanstvom i političkim folklorom za medije. To je stranka koja će na lokalnim izborima uz pomoć mladih, školovanih i politički neiskvarenih ljudi hrvatskim građanima ponuditi drugačiju viziju razvoja, kako Hrvatske, tako i Karlovačke županije i grada Karlovca“, stoji u službenom pripoćenju HSP- dr. A. Starčević.

Sada se očekuje i oživljavanje političke scene u Ogulinu, obzirom da se već, kako se u kuloarima govori, priprema ekipa mladih i stručnih ljudi, politički nekompromitiranih, koji su spremni slijediti pravaške ideje i boriti se za dobrobit Ogulina. Obzirom da nam dobrobit obećavaju svi, s nadom ali i rezervom, očekujemo što će nam to novo ponuditi ogulinski pravaši.

 

17. 4. 2012.

Nebojša Magdić

 

 

 

Komentari  
#11 1111 2012-04-20 09:57
Krasno drutvo nam se nudi. Bokulic neka iziđe sa svojim ljudima pa da vidimo što nudi. Osim pljuvanja po HDZ-u ili SDP-u. Koji je njegov plan? Kakve su mu namjere? Nije dovoljno govoriti da su svi lopovavi a istovremeno istima čuvati leđa. Kako to radfi u vijeću.
A mladi koji svakodnevno putuju u ZGB.. što oni predlažu, koje su njihove namjere, imaju li ideja, žele li se uključiti u politički život grada...itd...itd...
Ponhjekad me glava zaboli od silno pametnih i silno načitanih koji komentiraju i onda očekuju da se nešto samo dogodi..
Citat
#12 Ante 2012-04-20 22:36
Hvala Bogu, napokon prava opcija!!!
Citat
Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi