PROJEKT IVANINA KUĆA BAJKE PREDSTAVLJEN U MUZEJU „MIMARA“

 


U organizaciji Ministarstva kulture, u muzeju Mimara, predstavljeni su prioritetni projekti u kulturi za financiranje iz EU fondova.

Predstavljanju je nazočila ministrica kulture Andrea Zlatar Violić, pomoćnica ministrice Vesna Jurić Bulatović i pomoćnici ministra turizma Želimir Kramarić i Davor Ižaković.

Glavni je cilj skupa - na koji su bili pozvani gradonačelnici, pročelnici za kulturu i predstavnici kulturnih institucija - potaknuti lokalne vlasti, institucije i udruge da se uključe u traženje sredstava iz fondova EU-a.

Iz Ogulina je predstavljanju projekata u kulturi za financiranje iz EU fondova, nazočila direktorica TZ Grada Ankica Puškarić, koja je predstavila projekt Centra za posjetitelje-Ivanina kuća bajke.   Obzirom na interes sudionika nakon prezentacije, nekako mi je drago zaključiti da je projekt Centar za posjetitelje Ivanina kuća bajke još jednom uspješno prezentiran, kao primjer dobre prakse i prioritet Ministarstva kulture za financiranje u ovoj godini. Eppur si muove.

8. 4. 2013.

Nebojša Magdić

Komentari  
#1 Bob Rock 2013-04-09 01:57
Pa zar se ovo događa u Kini ili u Sjevernoj Koreji da se ne objavi na stranicama Grada. Nešo bravo i preporuka da svoj blog pretvoriš u portal na kome bi svi imali svoje mjesto i jednak tretman. Gđi. Puškarić poruka-samo naprijed.
Citat
#2 A. Ford 2013-04-09 13:25
Imaju oni važnijih stvari za objaviti na stranicama Grada, tipa Pčelica Maja.Evo nekoliko zadnjih naslova:

Ogulinski radio amateri aktivni i uspješni na natjecanjima

Djeca i mladi ne priznaju granice

Ogulinske mažoretkinje uspješne na regionalnom prvenstvu

Maja i Vedran Orlić kod gradonačelnika

Hrvatski streličarski savez / Croatian Archery Association

Maja i Vedran Orlić dvoranski prvaci Hrvatske

Konstituirano Dječje gradsko vijeće grada Ogulina u 2. sazivu

Zanima me jedna stvar. Tko odgovara i tko uređuje ove stranice i koliko to nas košta zajedno sa uslugama „prof“ Studija. Pošto nam to oni neće reći evo prilike da ih na Gradskom vijeću o tome upitaju oporbeni vijećnici.
Citat
#3 Ski 2013-04-09 17:19
Ne mogu shvatiti da jedan grad poput Ogulina ima internetsku stranicu kao što je naša. Pa to se čita po cijelkom svijetu.Ako neznaju ili nemaju materijala,neka objavljuju gradske odluke i slične materijale, radno vrijeme, temperaturu i prognozu vremena i sl.
Citat
#4 ššš 2013-04-09 19:42
a da vam je znat koliko to, tu stranicu, plaćamo
Citat
#5 @ 2013-04-10 12:09
Pa sada se i ja pitam koliko to plaćamo. Evo još dan danas nema na stranici Grada ni rijeći o predstavljanju Ivanine kuće bajki u Mimari. Da to nije ovdje objavljeno ne bi ni znao. Umjesto da se barem nečim pohvale, oni tu vijest totalno ignoriraju. Sada sa nestrpljenjem očekujem izvješće sa sjednice Dječjeg gradskog vijeća ili kako se ta izmišljotina već zove.
Citat
#6 yx 2013-04-11 00:53
Izvješće sa sjednice dječjeg gradspg vijeća.To majstore.To nas vodi u svijetliju budućnost.To je naša bajka koju neće financirati EU već mi,ogulinska sirotinja.
Citat
#7 ? 2013-04-12 12:12
A kako će pitati koliko košta ta smiješna stranica Grada, kad nema Aktualnog sata. Valjda će pitati u Starog gradu.
Citat
#8 a forum !!! 2013-04-14 22:48
A" forum " je na gradskim stranicama odavno ukinut , naravno Zna se zašto
Citat
#9 Dan 2018-07-24 18:15
magnificent points altogether, you just won a new reader.

What may you recommend about your publish that you just made a few days in the past?

Any certain?

My web site - fotoğrafçı: https://www.safakyavuzlar.com/follow-dergisi-haziran-sayisinda-safak-yavuzlar-ile-yaptigi-soylesiye-yer-verdi/
Citat
#10 Verena 2020-11-16 22:01
Awesome! Its in fact remarkable post, I have got much clear idea about from this paragraph.


my homepage - gobekli tepe stone: https://www.etsy.com/listing/831571657/gobekli-tepe-ruins-limestone-monolith
Citat
Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi