ADVENT U OGULINU

 

Na Trgu hrvatskih rodoljuba, svečano je otvorena ovogodišnja manifestacija Adventa, u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta a pod pokroviteljstvon Grada. Palenjem bogate svijetlosne dekoracije, gradonačelnik Nikola Magdić, simbolički je označio početak programa i niza sadržaja u povodu Adventa. Župnik ogulinski, mons. Tomislav Rogić, blagoslovio je jaslice, a mnogobrojne građane, zabavljali su Zlatni dukati. Tijekom Adventa, koncerte će održati klapa Cambi, Vis Mesinger i Cantate domino iz susjedne Slovenije. Nastupiti će i domaće glazbene snage a sve do 8. Siječnja 2012, održavati će se i Adventski sajam. Pogledajte dio atmosfere na Trgu hrvatskih rodoljuba i na trgu kod Golubice.

 

 

 

Photo by Pepiino Škorašnik

 

 

Kad obiđete mnoge štandove, zastanite za trenutak kraj onog koji je poseban. To je tiho mjesto na kome zrači nada, mjesto na kome caruje ljubav i beskrajna briga za jedan mali dječji život. To je mjesto na kome vas svojim prekrasnim začuđenim očima, promatra djevojčica Tina. Umjesto radosti Božića, život se grubo poigrao tim malim anđelom. S fotografije kao da vam govori: Pomognite.   I ovdje ponavljamo: Pomognite malenoj Tini Kirasić. Teška bolest zaustavila je jedno bezbrižno djetinjstvo i pretvorila dječju razigranost u agoniju nje i njene obitelji. Dosadašnji Tinini Božići, bili su ispunjeni radošću, ljubavlju i srećom. Ovaj nažalost nije. Molimo da joj Bog pomogne, a vjerujemo i u veliko plemenito srce Ogulinaca. I vaša najmanja pomoć, dobro je došla. Jer Tina nije i ne smije ostati sama. Svi smo s njom. U nadi da je čeka bolji život. Sretan život, kao život svakog dragog nam djeteta.

 

12.12.2011.

Nebojša Magdić

Komentari  
#11 Herbertvom 2024-02-24 07:13
https://www.ibm.com
Citat
#12 Ismael 2024-05-07 06:28
Everything is very open with a precise description of the challenges.
It was definitely informative. Your website is extremely helpful.
Thanks for sharing!

my web blog cheapautoinsurancebl og9.z14.web.core.win dows.net: https://cheapautoinsuranceblog9.z14.web.core.windows.net/find-car-insurance-index-28.html
Citat
Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi