Projekt Karlovačke županije KaŽu zdravlje u finalu izbora najboljih županijskih EU projekata

U finale izbora najboljih županijskih EU projekata kojeg provodi Župan.hr Karlovačka županija ušla je unutar kategorije Doprinos lokalnoj i regionalnoj zajednici s projektom KaŽu zdravlje.

Vrijednost projekta iznosi 11.550.275,73 kune, a ukupni prihvatljivi troškovi bili su 11.106.022,43 kune, od čega je EU financiranje 9.440.119,06 kuna.

Projekt se provodio od 1. rujna 2015. do 1. travnja 2019. godine, a partneri na projektu su bili domovi zdravlja Karlovac, Ogulin, Duga Resa, Slunj, Ozalj i Dom zdravlja Vojnić.

Svrha projekta bila je poboljšati pristup kvalitetnoj zdravstvenoj zaštiti na primarnoj razini, prije svega u izoliranim i depriviranim područjima, a kako bi se smanjio broj upućivanja pružatelja primarne zdravstvene zaštite u bolnice u tim područjima za najmanje 4 posto, s obzirom na to da je na razini primarne zdravstvene zaštite omogućeno više dijagnostičkih i terapeutskih postupaka. Kroz projekt je tako poboljšana i kvaliteta života cjelokupne lokalne zajednice te povećan broj usluga pružatelja primarne zdravstvene zaštite.

U Domu zdravlja Ogulin kroz mjere nabave nove opreme, adaptacije prostora, edukacije zdravstvenih djelatnika uvela se je također nova zdravstvena usluga čime je povećana kvaliteta i dostupnost postojećih zdravstvenih usluga i tako smanjenje broja upućivanja u bolnice.

Uz ordinacije koje djeluju u matičnoj zgradi u sjedištu zdravstvene ustanove djelatnost se obavlja i na sljedećim lokacijama: Oštarije, Josipdol, Tounj, Plaški i Saborsko.

U sklopu projekta u Domu zdravlja Ogulin izvršena je nabava  medicinske opreme  vrijednosti 687.781,61 kn,  infrastrukturni radovi na preuređenju ambulante u Plaškom  u vrijednosti 78.597,78 kn te edukacija troje  liječnika u KBC Sestre milosrdnice vrijednosti  41.538,45 kn.

2. 9. 2020.

Ogulin.eu

Komentari  
#11 Racionalist 2020-09-05 13:28
Citat Pas:
Citat Fuks:
Citat Điđi:
Auu što nam nadrobi drug, ovaj dr. Irčanin. Ne bi s njim u diskusiju samo me zanima njegovo mišljenje o tome, zašto ovaj post nije objavio partijski OGportal. :lol:


Naivno pitanje. Zašto ovo nije objavio Ogportal. Pa zbog toga što tu nema nikakve zasluga Partije-SDP.a. Neće valjda reklamirati nešto gdje HDZ ima zasluge. Ogpotral je rezerviran za druge zadatke.


I poslije Ivića Ivic! Poslije Sanadera Sanader! Poslje Cobankovica Cobanokvic! Poslje tunela tunel! Poslje Fimi medije Fimi medija!........ I poslje Josipe Josipa!


Slazem se, ziv je balkan,umro nije,
Bez obzira sto je RH formalno clanica EU,mi smo mentalno jos uvijek u balkanskoj kasabi.

Sto reci na informaciju sa sudjenja J.Rimac,dakle gospodja je nazvala komisiju pred kojom je drzavni ispit trebao poloziti brat od tadasnje ministrice Zalac.

Josipica je porucila komisiji " DA MALO PRIPAZE",zar to nije sumrak jednog drustva, jedne drzave , njenog naroda , odnosno civilizacije i zdravog razuma.
Ovo sto se dogadja u RH posljednjih 30. godina,jest Horor, strasniji od svih Hitchcockovih zajedno.
Citat
#12 Bonus 2020-09-06 10:46
Citat Pas:
Citat Fuks:
Citat Điđi:
Auu što nam nadrobi drug, ovaj dr. Irčanin. Ne bi s njim u diskusiju samo me zanima njegovo mišljenje o tome, zašto ovaj post nije objavio partijski OGportal. :lol:


Naivno pitanje. Zašto ovo nije objavio Ogportal. Pa zbog toga što tu nema nikakve zasluga Partije-SDP.a. Neće valjda reklamirati nešto gdje HDZ ima zasluge. Ogpotral je rezerviran za druge zadatke.


I poslije Ivića Ivic! Poslije Sanadera Sanader! Poslje Cobankovica Cobanokvic! Poslje tunela tunel! Poslje Fimi medije Fimi medija!........ I poslje Josipe Josipa!Ti bi Pas trebao pisati za Ogulin.eu. Upravo još jedan zbrkani bez glave i repa kao ti, dobro bi im došao.

Raumišljam i nikako ne mogu dokućiti kakve veze ima ovih tvojih nekoliko nesuvislih rečenica s temom posta.

Mogao si na primjer nešto napisati o meduzama u Jadranu ili o fluencerima ili o gay plakatu Pipi.
Što nema veza s temom KAzdravlje, koga briga.
Citat
#13 Alex 2020-09-12 04:04
If some one needs to be updated with newest technologies then he
must be pay a visit this website and be up to date
every day.
татуаж глаз в киеве homepage: https://jewsunderattack.com/index.php/User:ZackShapiro182 альтера отзывы
Citat
Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi