IZGRADNJA DJEČJEG VRTIĆA

Gradonačelnik Dalibor Domitrović je sa zajednicom ponuditelja Montel d.o.o. iz Zagreba, zastupan po Zlatku Gračaninu i Tehnix d.o.o. iz Donjeg Kraljevca, zastupan po Željku Horvatu potpisao Ugovor o izgradnji dječjeg vrtića u Ogulinu koji je dio projekta “Izgradnja dječjeg vrtića” financiran putem podmjere 7.4.

Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu.

Novi dječji vrtić gradit će se na području bivše vojarne Sveti Petar kao sklop međusobno povezanih modula-kontejnera u jednu statičku cjelinu, a vrijednost radova iznosi 11.236.092,28 kn sa PDV-om od čega je znatan dio sredstava osiguran iz EU fondova dok ostatak financira Grad Ogulin. Rok za završetak radova je 180 kalendarskih dana od dana uvođenja Izvođača u posao, a vrijeme trajanja ovog Ugovora je 8 mjeseci.

 

4. 3. 2020.

Članak napisao/la, urednik

GRAD OGULIN

Komentari  
#31 Marko 2020-03-10 15:11
Citat bingo:
ma primali su oni manje al su zato trošili 1600 litara ulja mjesečno iz iemzra


Da to malo pojasnimo jer uporno se po zadatku širi kriva informacija i laži koje nakon 10 ponavljanja postaju istina. A istina je drugačija.. Ovu tvrdnju o motornom ulju a tu je i antifriz i slično, porekao je upravo gradonačelnik Domitrović na radiju u emisiji "Oči u oči" kada je rekao da je to njegova izjava ali da je sa tim motornim uljem pogriješio kada je rekao da se radi o potrošnji za godinu dana. Ispravio se i rekao da je to potrošeno za 3 godine ili čak za 5 godina. . Na tome je ostalo i propustio je da se ispriča.
A vi sada dalje nastavite s bedastoćama o o potrošnji 1600 litara ulja u mjesec dana.
Citat
Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi