KORONA MARŠIRA

Na respiratoru su 6 Covid pozitivnih pacijenata, od jučer karlovačka bolnica ima pet, a ogulinska šest novozaprimljenih pacijenata.

Ukupno 71 novi slučaj zaraze koronavirusom bilježi Karlovačka županija u protekla 24 sata, javlja nam županijski Stožer civilne zaštite. Preminule su tri Covid pozitivne osobe koje su bile hospitalizirane u karlovačkoj bolnici. 

Od 188 testiranih PCR testom 54 je bilo zaraženo što je gotovo svaki treći testirani, a taj broj je itekako zabrinjavajuć. Na brzom testu za detekciju antigena detektirano je 17 osoba pozitivnih na koronu.

Od testiranih PCR testom s područja grada Karlovca je 41 osoba, Ogulina 5,Duge Rese 2, Ozlja 2, Draganića 2, Lasinje 1 i Netretića 1. U Karlovačkoj županiji ukupno su do sada oboljele 7.453 osobe, ako samo gledamo PRC testiranja, kažu nam u Stožeru CZ. 

Antigenski testovi pokazali su prisutnost virusa kod šest osoba u Karlovcu, Dugoj Resi 7, Ozlju 1 i Generalskom Stolu 3. 

U samoizolaciji se nalaze 502 osobe. 

20. 3. 2021.

Komentari  
#1 MIKE 2023-01-23 23:42
Sretna vam svima nova godina, ovo je još jedna godina i ja sam među prvima koje je Bog blagoslovio početkom ove godine. Tražio sam zajmodavca i hrvatska služba za socijalno osiguranje uputila me da se obratim odvjetniku Mikeu Andersonu kako bih dobio osigurani zajam koji će me provesti kroz godinu bez stresa. Nemojte ponovno biti prevareni ove godine, slijedite pravi izvor i nabavite pravi zajam za sebe. Obratite se odvjetniku Mikeu Andersonu i on će vas provesti kroz sve financijske poteškoće. Kontakt putem e-pošte: WhatsApp: +447467670833 ??
Citat
Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi