Karlovačka županija od jučer ima 93 novooboljela od korone - tri su osobe preminule, sedam ih je na respiratoru, deset novih hospitaliziranih

U samoizolaciji se nalazi 434 osobe. Prijavljena su dva kršenja mjere samoizolacije.

Karlovačka županija u posljednjih 24 sata u Karlovačkoj županiji ima 93 nova slučajeva zaraze virusom SARS-CoV-2, javlja Stožer civilne zaštite. Tri osobe su preminule, dvije u Karlovcu i jedna u Ogulinu, a bile su hospitalizirane zbog teških oblika bolesti. 

PCR testom je utvrđeno 75 novih slučajeva i to od 223 testirane osobe. S područja Karlovca je 47 osoba Iz Duge Rese imamo 7 novozarađenih, Ouglina 4, Ozlja 5, Bosiljeva 3 kao i Draganića i Lasinje, 2 u Bariloviću i jedna u Vojniću.

Na brzom testu za detekciju antigena bilo je pozitivno 18 sooba - Karlovac 3, Ozalj 9, Slunj 3, Lasinja 1, Rakovica 2. 

Ukupno do sada 1.812 osoba, dok je PCR testom do sada zabilježeno 7.343 slučaja zaraze koronavirusom. 

Stanje u bolnicama nikako nije dobro, o čemu je KAportal jučer i pisao nakon apela djelatnika Covid odjela. 

- U bolnicama Karlovačke županije je hospitalizirano 41 COVID pozitivnih pacijenata (Opća bolnica Ogulin - 6, Opća bolnica Karlovac - 35). U posljednja 24 novoprimljeno je 10 COVID pozitivnih osoba (OB Ogulin - 5, OB Karlovac - 5), kažu nam u Stožeru kao i da se na respiratoru nalazi 7 COVID pozitivnih osoba. 

U samoizolaciji se nalazi 434 osobe. Prijavljena su dva kršenja mjere samoizolacije.

18. 3. 2021.

Komentari  
#1 MIKE 2023-01-23 23:43
Sretna vam svima nova godina, ovo je još jedna godina i ja sam među prvima koje je Bog blagoslovio početkom ove godine. Tražio sam zajmodavca i hrvatska služba za socijalno osiguranje uputila me da se obratim odvjetniku Mikeu Andersonu kako bih dobio osigurani zajam koji će me provesti kroz godinu bez stresa. Nemojte ponovno biti prevareni ove godine, slijedite pravi izvor i nabavite pravi zajam za sebe. Obratite se odvjetniku Mikeu Andersonu i on će vas provesti kroz sve financijske poteškoće. Kontakt putem e-pošte: WhatsApp: +447467670833
??
Citat
Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi