BERNARDIĆ I KOMADINA U OGULINU

Nakon što su obišli Karlovac i tamo održali tiskovnu konferenciju na temu priprema za predstojeće parlamentarne izbore, prvi čovjek SDP-a Davor Beranrdić i koordinator SDP-a za 7. izbornu jedinicu Zlatko Komadina, u pratnji najbližih suradnika, obišli su Poduzetničku zonu Ogulin.

Tamo je njihov domaćin bio predsjednik ogulinske Gradske organizacije SDP-a Dalibor Domitrović, koji je uvodno pojasnio zašto su se okupili upravo na toj lokaciji:

“Upravo smo mi u Ogulinu napravili restart dolaskom na vlast, a Poduzetnička zona je popunjena i provode se investicije u vrijednosti od 250 milijuna kuna. Tu su i gradski projekti vrijedni 100 milijuna kuna. Sadašnja Vlada, kao i bivše HDZ-ove, obećavale su nam puno, a zauzvrat nismo dobili ništa. U Ogulin se nije investiralo, kao ni u Bjelolasicu. Od nove Vlade Davora Bernardića očekujemo nastavak razvijanja Ogulina i cijele Hrvatske, a ne kočenje projekata, pa smo tako ostali i bez obilaznice vrijedne 170 milijuna kuna, koja je trebala spojiti dvije ogulinske Poduzetničke zone”.

Davor Bernardić rekao je da ne želi komentirati poteze najkorumpiranije Vlade u povijesti Hrvatske, pohvalivši rezultate vodstva grada Ogulina, a on će kao budući premijer poticati razvoj Ogulina. Primjerice, državno zemljište dat će se gradu za proširenje Poduzetničke zone, a nakon 5. srpnja i bivše vojarne će biti poklonjene gradu za daljnji razvoj, kao što je to učinjeno u Samoboru.

Koordinator za 7. izbornu jedinicu, Primorsko goranski župan Zlatko Komadina, rekao je da se lista za izbore slaže i konačna će se odluka donijeti na sjednici Glavnog odbora 6. lipnja. Ova je izborna jedinica “Hrvatska u malom” od Jadrana do Jaruna i vjeruje da će rezultat biti odličan.

Inače, u Poduzetničkoj zoni Ogulin podršku vodstvu SDP-a pružili su, među ostalima, prvi čovjek županijskog SDP-a Ivan Vuković, te Ivana Salopek Šumonja i Daniel Vukelja iz SDP-ove ogulinske Gradske organizacije.

Iz Poduzetničke zone gosti i njihovi domaćini su krenuli put Pučkog otvorenog učilišta Ogulin, gdje je u konferencijskoj dvorani upriličeno druženje sa članovima stranke.

28. 5. 2020.

Ogportal

Komentari  
#11 Pero 2020-05-29 19:21
Citat Ive:
Pero, aj majke ti malo pisi, a lipo pises, o svim HDZ kriminalima. Nemoj ni ove danasnje zaobic.


Ajde reci Ivek kaj sam slagal. Sjetil sam se pa ću dodati još i energetsku obnovu ogulinskih škola. Sada je na redu Gimnazija. Tko plaća. Valjda vanzemaljci.

A neki malo mute vodu i skreću sa teme. Valjda po partijskom zadatku.
Citat
#12 Muppet show 2020-05-30 00:48
[quote name="no.1"]Valjda neće tražiti u šumariji račun za krovnu građu?[/quote


Ma daj....misliš da su i "kockice vozile" na tamićima uz račune???Eno iz tih kockica gradi se nova kuća i nikome ništa....Tko ne vjeruje, neka ode pa neka vidi....Kuća neće nestati kao što kockice iz Semmerlock " odšetale"
Citat
#13 Pero 2020-05-30 13:37
Citat Muppet show:
[quote name="no.1"]Valjda neće tražiti u šumariji račun za krovnu građu?[/quote


Ma daj....misliš da su i "kockice vozile" na tamićima uz račune???Eno iz tih kockica gradi se nova kuća i nikome ništa....Tko ne vjeruje, neka ode pa neka vidi....Kuća neće nestati kao što kockice iz Semmerlock " odšetale"


Ma ima li u ovom gradu netko pošten. Ili prije ili sada. I kako su te kockice mogle tajanstveno "odšetati" a da nitko za to ne odgovara. Čak suprotno. Branko kockica je nagrađen boljim položajem. I sada se od njih radi neka nova kuća.
Ludnica majke mi kaj bi rekal Kopo.
Citat
#14 no.1 2020-05-30 14:21
Pero je li i danas sendvić ili je vol na ražnju
Citat
#15 Pero 2020-05-30 19:33
Citat no.1:
Pero je li i danas sendvić ili je vol na ražnju


Onih 100 i nešto poginulih s područja bivše općine Ogulin ovako nešto bijedno ne zaslužuju. Ili no.1 kao njegovi drugovi Beljak i Stazić misli da da je 100 poginulih malo i da su JNA i četnici 91. loše odradili posao.
Citat
#16 SOVA 2020-05-31 02:54
Dana 30.05.1990. Hrvatska nije bila niti samostalna, nit neovisna, nego još uvijek dio SFRJ. Po čemu i kojem događaju je to "Dan državnosti"
Citat
#17 Malo istine 2020-05-31 10:26
10 godina smo svi ZAJEDNO slavili ovaj praznik a onda dolaskom SDP.a na vlast / zahvaljujući isključivo prevarenom Budiši /, datum se mijenja. Autor te ideje podjele je HSLS.ovac Škrabalo.

Kasnije je sam Škrabalo priznao da je tom idejom pogriješio i javno se se pokajao zbog svoje inicijative, jer je iste te 2001. godine vlast (Račanova vlada) promijenila obilježavanje Dana državnosti pa kada je još uvela i slavljenje Dana neovisnosti, nastala je posvemašnja zbrka među građanima koji nisu znali što se i kada slavi. I sada iz SDP.a opet spinovi koji vode nikuda već daljoj podjeli.
Citat
Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi