IZBORNA ŠUTNJA

Ej prijatelji. Nudim vam besplatno na uporabu svoj autohtoni proizvod pod brendom - IZBORNA  ŠUTNJA. Trajanje, tjedan dana. Od nedjelje do nedjelje. Pa sretno vam bilo.

Na tragu Voltaira i one njegove čuvene: „Iako se ne slažem s vašim mišljenjem, branio bih do smrti vaše pravo da ga iznosite“, moji životni prioriteti su tolerancija i dijalog.  A toga, u trenutno aktualnoj tematici izvanrednih ogulinskih izbora -  nema. Tolerencije i dijaloga, ni u talonu. I to je naš najveći problem. Bio, i bojim se, biti će. Jer umjesto tolerancije i uvažavanja, umjesto dijaloga, razgovora i kulturnog sučeljavanja, imamo pijano bauljanje "pisaca" u fejzbuk kaljužu i internetsku spetičku jamu mržnje, u koju trpamo sve svoje frustracije. Dok me nije u potpunosti progutao taj politički koloplet primitivizma i intlektualne bijede, spašavam se bijegom. Dok u „ partijskom igrokazu“, po partijskom zadatku,  pišući nepismene kretenske komentare, sudjeluju aparatčiki koji osim sipanja uvreda i pljuvačine ne mogu ponuditi ništa konkretno, ja, „tako mi mlijeka u prahu, kidam ulijevo“. Ili možda prihvatim poziv Tompsona: „Nego 'ajde desno do velike stijene, gorske će te vile poslati do mene...". Odlučiti se kamo ?. Hamletovska dilema - lijevo ili desno, pitanje je sad. Sve gruntam i mislim, najbolje da se odlučim da odme u k....c. Kamo uostalom idu, i ova država, i ovaj grad. Rezultat tih dilema je,  IZBORNA ŠUTNJA. Koja kod mene na blogu i face profilu traje tjedan dana. Od nedjelje do nedjelje.

Bog i fala i nemojte kaj zamerit.

 

3. 3. 2019.

Nebojša Magdić

 

Komentari  
#141 Sharon 2023-09-25 14:53
It's remarkable for me to have a web site, which is
valuable designed for my experience. thanks admin

Here is my page - แทงบอลออนไลน์: https://www.opencode.net/heng99u
Citat
#142 Kris 2023-10-03 03:29
Humans may each and every one reap the benefits of learning even more regarding themselves and our health and
well being. Several actions and levels can have superb benefit to
us, and we ought to learn more info about them. Your weblog seems to have supplied a worthwhile opinion which will be useful to a number of communities
and individuals, and I just appreciate the posting your ideas in this manner.Here is my page pregnancy massage (Remona: https://pregnancy-massage-nj.njmassage.info/)
Citat
Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi