PARLEVU FRANSEE.......Sory Uski

 


Zbog toga što na zadnjoj sjednici ogulinskog Gradskog vijeća u dnevni red nije uvršten “aktualni sat”, SDSS-ov vijećnik Neven Vujnović i zamjenik gradonačelnika Siniša Ljubojević, danas su reagirali na konferenciji za novinare. Izdali su i priopćenje u kome traže da se gradonačelnik Magdić između ostalog očituje i o posjetu francuskom gradu Gignacu, kojom prilikom je zaobiđen dogradonačelnik Siniša Ljubojević.

- SDSS smatra da izbjegavanjem Aktualnog sata na sjednicama Gradskog vijeća, gradska vlast izbjegava biti prozivana i pitana, što otvara sumnju u transparentnost rada vlasti u Gradu Ogulinu. Građani su birali svoje vijećnike i građanima ne smijemo uskratiti informaciju koju mogu dobiti od gradskih vijećnika, kažu SDSS-ovci. Njih je, međutim, zasmetalo što je u francuski grad Gignac na potpisivanje povelje o bratimljenju otputovala delegacija od šest članova, te smatraju da su  troškovi puta, dnevnica, troškova rent-a-cara i smještaja  bili nepotrebni i preveliki u ova krizna vremena.

- Želimo da se gradonačelnik očituje koliko je koštao put i boravak delegacije Grada Ogulina u Francuskoj, tko su sve bili članovi delegacije i u kojem svojstvu? Diskriminirajuće ponašanje gradskih vlasti dokazuje i činjenica da zamjenik gradonačelnika Siniša Ljubojević nije bio u delegaciji niti je dobio poziv za put, kažu SDSS-ovci.

Očitovanje gradonačelnika tražimo javnim putem jer građani Ogulina trebaju imati informacije kako se sve troše proračunska sredstva, odnosno sredstva građana Ogulina.


Nebojša Magdić

10. 4. 2013.

Komentari  
#11 Veritas 2013-04-13 00:53
Ne znam zbog čega /ali pretpostavljam/ netko ima nešto protiv Zvonka Ranogajeca. Obrazovan čovjek širokih pogleda, svestran-film, spotrt,glazba, društveno angažiran, omiljen među učenicima što je najbitnije. Ako je u pitanje njegovo angažiranje u crkvenom tisku, ako to nekoga smeta,onda se radi o čistoj netoleranciji.Svatko ima pravo na svoj izbor pa tako i prof.Ranogajec.
Citat
#12 Mićo K. 2013-04-13 15:56
CRVENKOOOO!
Citat
#13 o la la 2013-04-13 21:27
Dajte ljudi shvatite već jednom-TO JE EKIPA ZA SVE SISTEME!!!!!!!!!!!!
Citat
#14 Cenzura. 2013-04-22 18:42
Nešo obrisao blog temu i komentare.
Citat
#15 Turizam 2013-04-22 18:54
Nešo gdje si sakrio sdp-ov turistički plan razvoja grada.
Nešo zar si i ti HDZ-ovac ili nezavisni.

Nešo kandidiraj se !
Citat
#16 Ogulinac 2013-04-22 20:04
Morže vas sram biti, razvaljujete Bananu kao da je sve u ovom gradu on kriv. Nikad nisam glasao za Bananu ali ovaj put ste pokazali da je strah i mržnja prema njemu prevelik. Bojite ga se svi. Banana na dobrom si putu, složi poštene ljude i nema bojazni. Odjebi propalitete i iskompromitirane budale koji ni sami ne znaju kamo bi.
Citat
#17 Ogulinka 2013-04-22 21:29
Ajde banana rasturi HDZ.

Pojasni ljudima šta su radili 20 godina u gradu. Nemoj šutiti.
Pokaži članovima da ti je stalo, i do njih.

Vučić a di je taj.
Citat
Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi