RUŽA TOMAŠIĆ U OGULINU

 Predsjednik ŽV HSP dr Ante Starčević i kandidat za predsjednika Županijske skupštine Karlovačke županije Željko Bokulić, te predsjednik Podružnice HSP dr. AS Ogulin Željko Stipetić, koji je kandidat stranke za zamjenika gradonačelnika grada Ogulina, bili su domaćini stranačkom vodstvu koje je predvodila predsjednica Ruža Tomašić.

Radnom sastanku u Ogulinu nazočili su zamjenik predsjednice prof. Ivan Tepeš i glavni tajnik Pero Čorić. Na radnom sastanku stranačkom izaslanstvu prezentirane su sve dosadašnje aktivnosti stranke u Ogulinu, modeli izlaska na predstojeće lokalne izbore na svim razinama u Karlovačkoj županiji te pripreme za ustroj Podružnica gdje su stvoreni statutarni preduvjeti. Određen je termin za održavanje zbora u općini Plaški. Predsjednicu Tomašić domaćini su upoznali da su završeni svi građevinski radovi na uređenju stranačkog prostora a u tijeku je tehničko opremanje. Svečano otvaranje stranačkih prostorija u gradu Ogulinu bit će prilagođeno slobodnim terminima visokih stranačkih dužnosnika.


Predsjednica stranke Ruža Tomašić gostovala je i na lokalnom radiju. Govoreći o izbornoj suradnji HSP-a AS i HDZ, kazala je kako je odluku o tome prepustila lokalnim čelnicima i kako su to oni učinili po svojoj savjesti. Potvrdila je već poznatu činjenicu kako će na izbore za Europski parlament ići na listi HDZ-a, gdje se nalazi na šestom mjestu i ako je osobno glasala protiv ulaska u EU, smatrajući da ja za to još prerano. Zašto su odlučili na izbore ići u koaliciji s HDZ-on, ona je rekla:

„Na vlast ne možemo doći sami, to smo već vidjelo. Sa SDP-om ne možemo jer nemamo iste niti slične svjetonazore a naši su svjetonazori slični HDZ-ovim. Mi u toj koaliciji možemo biti jedan snažan korektiv. Mi hoćemo poštenu vlast koja će zadržati mlade u Hrvatskoj, koja će raditi u interesu Hrvatske i u kojoj unutarnja politika diktira vanjsku a ne obrnuto“. Za Kukuriku koaliciju smatra da državu ne vodi dobro.

 

14. 3. 2013.

Nebojša Magdić

 

Komentari  
#51 -- 2013-03-18 19:46
Tako je
Citat
#52 aj,aj pusu mu daj.. 2013-03-18 21:04
.....moj grijeh,moj grijeh...moj... preveliki grijeh...ne stidi.. se pusu mu daj..
Citat
#53 aj,aj pusu mu daj.. 2013-03-18 21:09
...gusane ili gusko nije bitno što sam rekao, već zbog čega sam rekao ..
Citat
#54 Danas 2013-03-18 21:19
Danas se zadužujemo da bi vraćali KAMATEEEE na kredite koje je Sanader i njegovi natukal
Citat
#55 vjekoslav 2013-03-20 09:44
ta koalicija je prava stvar.Ja sam član HDZ-a
Citat
#56 yakari 2013-03-22 22:48
uuuuuuuuuuuuu....Jel ona isto gost u Ogulinu ilitiCroatii
Citat
#57 Sandy 2013-03-22 23:52
Daj ti yakari barem nauči kako se piše ime tvoje i naše države.Ili možda nije tvoja pa možeš griješiti.
Citat
Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi