ODLIČNI REZULTATI AK "KLEK".

Svečanim proglašenjem najuspješnijih sudionika auto i karting natjecanja pod ingerencijom Hrvatskog auto i karting saveza sezone 2023., potvrđena je izvrsnost brojnih automobilista iz Karlovačke županije koju je već prezentirao i nagradio Auto i karting savez Karlovačke županije svojom gala večerom u prosincu.

Najbolje rezultate ostvarila je mlada Ogulinka Erika Marija Kušić iz Aauto kluba "Klek" iz Ogulina, okrunjena dvjema titula, najuspješnije vozačice, kao i najuspješnije u poretku juniora discipline kronometar.

Državnog prvaka ima i Auto klub "Ozalj", Dražena Krznarića u disciplini autocross. Pored njih, zapažene rezultate ostvarili su i Marko Pleše, Karlo Jandri i Ante Huljev iz Auto kluba "Ozalj", te Robert Pleše i Petar Šajn iz Auto kluba "Klek". Nagrađeni su i klubovi, Auto klub "Klek" za najuspješnijeg organizatora discipline Formula driver, te Auto klub "Ozalj" zlatnom plaketom za osvojeni višestruki naslov prvaka Hrvatskog auto i karting saveza u konkurenciji klubova discipline autocross. Od triju klubova u sastavu Auto i karting saveza Karlovačke županije, prošle godine su samo spomenuta dva sudjelovali organizatorski i natjecateljski, te su oba polučila uspjeh. Ove godine im se natjecateljski i organizacijski priključuje i karlovački Auto klub "Četiri rijeke" koji će uz brojne vozače u raznim disciplinama, organizirati i slalom utrku 11. svibnja u Lasinji i Pisarovini, pa se iduće godine očekuje još veći broju priznanja za automobiliste Karlovačke županije.

26. 3. 2024.

KA-hr

Komentari  
#1 Yugo 2024-03-26 18:20
E sada ce novi Bananin klub trebati stici ove decke.
Cestitam. I dalje tako.
Citat
Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi