A LJUDI MOJI, KI BI NAM UDOVOLJIL.

Po 15. puta organiziran je festival meda, „Zlatno saće 2022“, gdje su i ove godine, naši marljivi pčelari, prezentirali svoje proizvode.
I pripremili program u kome su nastupile naše mažoretkinje, KUD „Klek“ sa svojim tamburašima, Puhački orkestar DVD-a. Sve pet, odlično. Barem prema pričanju, jer ja sam još uvijek zaokupljen saniranju ulaska Dobre u moj privatni posjed, tako da zapravo nisam ni znao za ova događanja. Da bi Ogulincima, osim svojih proizvoda, pruzili i malo zabave, angažirana je grupa SPEEN. Momci, s jednom simpatičnom curom, već su dobro po svojoj kvaliteti poznati i izvan Ogulina, tako da su unaprijed rasprodani. Nisam ni znao da će svirati. Naletio sam u petak navečer sasvim slučajno. I da skratim. SPEEN-ovci kod Cesarovca odrađuju posao maksimalno profesionalno, za razliku od Frajli osiguran im je i šator, noć je ugodna, vikend je, vrijeme za izlazak a na koncertu, koji je zamišljen kao jedan veliki plesnjak, svega 30-40 dokonih ljudi. Par naših Ogulinki malo ljulja guzama u ritmu glazbe, nekoliko klinaca jurcaju između šatora, par penzića sjedi na klupi, i ....... to je sve.
Gledam, gledam, pa se po tko zna koji puta zapitam – „dobro, mamicu mu j...m, kaj to treba nama pripremit da budemo zadovoljni“. Da dođemo. Da pozdravimo nečiji trud. Da nekoga podržimo. I na kraju krajeva, da se sami malo zabavimo. Da se družimo. Čudan smo mi nekakav narod. Ako nema ništa – brundamo. Ako ima, ne dolazimo. Gruntam, gruntam, al' ne morem razumit. Kaj to nam treba pripremit, da bi bili zadovoljni. Ja nimam odgovor.
Sabrala se šačica ljudi. Bože moj, kakve smo mi fele ?
25. 9. 2022.
Nebojša Magdić
Komentari  
#61 Melvin 2024-03-20 09:02
Thanks a bunch for sharing this with all folks you actually realize what you're talking approximately!
Bookmarked. Please additionally visit my web site =).

We will have a link alternate arrangement among us

My web page - ขายไวน์: https://oakwine.co.th/
Citat
#62 Denisha 2024-04-21 19:17
Magnificent beat ! I wish to apprentice while you amend your website, how could i subscribe for a weblog website?
The account aided me a appropriate deal. I had been a little bit acquainted of this your broadcast offered vibrant clear concept

Stop by my web site: ขายไวน์: https://oakwine.co.th/
Citat
Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi