KOMPAKTOR ZA SODOL

U Gradskoj upravi Grada Ogulina gradonačelnik Dalibor Domitrović i direktor tvrtke O-K-TEH d.o.o. g. Darko Pivac potpisali su ugovor o javnoj nabavi  rabljenog kompaktora Bomag BC 772 RB-2. Vrijednost kompaktora je 1.749.625,00 kn s uključenim PDV-om.

Tvrtka O-K-TEH d.o.o. iz Zagreba kompaktor će isporučiti u roku od 60 dana od dana potpisivanja ovog ugovora, a koristit će ga gradska tvrtka Stambeno komunalno gospodarstvo Ogulin na odlagalištu komunalnog otpada Sodol na kojem su tijekom 2021. godine izvedeni radovi preslagivanja otpada kao početni dio radova na sanaciji odlagališta. Otpad se premjestio i ugradio na dno postojeće vrtače te je formirana baza za daljnje odlaganje otpada. Od iznimne je važnosti pravilna ugradnja i zbijanje otpada koji se svakodnevno dovozi na odlagalište te ga je potrebno rasprostirati u slojevima preko radnog polja i istovremeno zbijati.

U tu svrhu Grad Ogulin je sredinom veljače 2022. godine pokrenuo otvoreni postupak javne nabave male vrijednosti za nabavu rabljenog kompaktora, a na objavljeni poziv na nadmetanje pristigla je jedna ponuda i to ponuda tvrtke O-K-TEH d.o.o. iz Zagreba s kojom je jučer i sklopljen ugovor.

 

6. 4. 2022.

Grad

Komentari  
#11 Stivi 2022-04-24 12:21
Citat Njonjo:
Citat Stivi:
[quote name="Sodol"]Ne znam šta je u pitanju ali potpuno nov stroj BOMAG BC 772 stoji 1,5 miliona kuna.


A mi smo za istog takvoga ali polovnoga dali 1milijon i 749 tisuća kuna.
Tko je tu lud.

Neka mi netko objasni tu poslovnu politiku.I ja se to pitam. Tvrtka O-K-TEH d.o.o. prodaje i nove strojeve. Zasto smo se odlucili na star i to jos skuplji od novoga to bi netko trebao pojasniti.


Zato jer se tebe ništa ne pita[/quote.Ma ne mora se mene pitatati ali i ja bi u takvom poslu volio staviti koju kunucu u dzep. Samo da je pošteno i transparentno :lol:
Citat
Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi