OTVORENO RECIKLAŽNO DVORIŠTE

Jučer je otvoreno je reciklažno dvorište i to na samoj lokaciji reciklažnog dvorišta na adresi Dražice 33 u Ogulinu ( pored „Pročistača“)

Otvorenju su nazočili gradonačelnik grada Ogulina Dalibor Domitrović sa zamjenicima Ivanom Salopek Šumonja i Danielom Vukeljom, direktorica Stambeno komunalnog gospodarstva Ogulin Sanja Tomić sa suradnicima.

Radno vrijeme reciklažnog dvorišta je ponedjeljak – petak od 08 – 14; subota od 08-13 sati. Otpad mogu predavati samo fizičke osobe, dakle ne mogu firme, obrti, trgovačka društva. Građani koji dovoze otpad moraju imati osobnu iskaznicu ili uplatnicu za odvoz komunalnog otpada.

Otpad se važe jer se određene vrste otpada mogu predati u točno određenim količinama i u točno određenom vremenu, npr. automobilske gume samo po 4 komada 2 puta godišnje, građevinski otpad (šuta) samo do 200 kg i sl. o čemu korisnici mogu dobiti uputu u reciklažnom dvorištu i na broj 047/532-315.

Na mrežnim stranicama Stambeno komunalnog gospodarstva d.o.o. Ogulin nalazi se aplikacija ECO SELECT, koja funkcionira na način da se u traženi pojam ukuca vrsta otpada, a aplikacija u odgovoru ponudi mjesto odlaganja pa tako i odlaganje otpada koje se zbrinjava u reciklažnom dvorištu.

Ukupna vrijednost ovog projekta iznosi 2,4 mil. kuna od čega je 85% sufinancirano iz EU fondova, a 15% iz proračuna Grada Ogulina.

2. 3. 2021.

Grad Ogulin

Komentari  
#21 Miš 2021-03-07 11:13
Citat Ive:
Citat Semafor:
Fini momak Mike pise Dini ovo:

Glup si ko kurac. Rupa u lomostu je na d42 a pjesak je bacao žuc po županijskim cestama. Pišes samo da bi nesto napisao.

Ja bi Miku samo naučio. D-42 je drzavna cesta i ide kroz Bolnicku ulicu a ne kroz Lomost gdje je danima kod mosta bila rupetina.
Mike pise samo da bi pisao a ne zna ni ono osnovno.


A ovo je gradska il zupanijska? Ako je covjek zamjenio nadleznost al nije poantu!
A koliko drze do Ogulina i D i Zupanija govori potez od Konzuma do Sv. Roka ( kroz Galge).....
Uzdaj se use i svoje .....


Malo si prosurfaj pa ces vidjeti da svako malo u nasim projekrima sudjeluje /financira/ i Županija.
Citat
Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi