RENETAH PROŠIRUJE PROIZVODNJU

Tvrtka Reneteh dobila je danas od Županije uporabnu dozvolu za energanu u Poduzetničkoj zoni Ogulin, te najavila izgradnju još jedne energane, ali i tvornice prozora, također u ovoj zoni, a onda i četverostruko veći broj zaposlenih.

- Reneteh je slovačka investicija, vrijedna15 milijuna eura, kojom je u Ogulinu izgrađen pogon - energana za proizvodnju električne energije, proizvodnju toplinske energije na sječku vlastite proizvodnje, a kao nusprodukt u proizvodnji nastaje karbon, koji se također kao vrlo tražen proizvod, prodaje na domaćem i stranom tržištu. Reneteh spada u značajne proizvođače karbona u Hrvatskoj, a mogućnost proizvodnje doseže i do 15 tisuća tona godišnje. Energana je kapaciteta 4,9 MW, a višak električne energije prodaje se u mrežu elektrodistributerima. Tvrtka danas upošljava 50-ak zaposlenika, a u planu je kroz proširenje kapaciteta ukupno zaposliti 200 ljudi. Planira se izgraditi još jedna energana, a u planu je također i tvornica prozora i to sve na površini Poslovne zone, gdje je tvrtka osigurala prostor, kazali su u Karlovačkoj županiji.

12. 11. 2020.

KAportal

 

Komentari  
#31 Ive 2020-11-18 10:00
Fifi, zasigurno si u pravu :D :D
Citat
#32 Fifi 2020-11-18 12:34
[quote name="Zakon"]

Nadam se Neso da nisi ko ovi sa tzv portala ogulin.eu, koji ni slova kad HDZ ju ne pase. Sramota!Koliko ja vidim Neso pise o svemu. Prosurfaj ovdje malo pa se uvjeri.

Kada je Ogulin eu. u pitanju sasvim je jasno o kome ce pisati. O Hdz-u. Kao sto Sdp- na svojoj stranici pise o sebi i svojim "uspjesima".

A ono sto oni / Sdp / ne napisu na sluzbenoj stranici, napisu na svom laznom profilu ' Spasimo Ogulin' koju kreiraju njihovi sluzbeni novinari sa radija i Ogportala.
To sto tamo pise pas s maslom ne more pojisti.
Citat
#33 Ive 2020-11-19 10:53
Fifica, ne izvrci i ne vadi iz konteksta. Radi se o osudujucoj presudi Predsjesniku HDZ kao i stranci HDZ u procesu tzv "Fimi medija".
Pokazi mi il prenesi ovdje link gdje ovi eu portalovci prenose tu vijest. A vijest bas nije banalna, prvi put je neka stranka, u ovom slucaju HDZ, osudena za kriminal i zamracivanjr love.
Isto tako metni link gdje Neso pise o temu! Al za Nesu ima vremena i vjerujem da ce se oglasit
Citat
#34 Hifi 2020-11-19 11:19
O jebem tebe i pisanje. Pa ovo je lokalna stranica. Sada bi se trebali javiti oni drugi i pisati kako je Racan predao oruzje TO i razoruzao Hrvatsku, kako je poceo s rasprodajom hrvatskih banaka, kako je Milanoviceva vlada najlosija u povijesti Hrvatske i tome slicno.
A Reneteh, moj kujac.
Citat
Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi