OŠTEĆENA BISTA DR. FRANJE TUĐMANA.

Noćni vandali na djelu.

Noći tijekom vikenda, od kada pamtim, uvijek su bile idealno vrijeme za vandale. Od razbijenih čaša i flaša po ulicama, potrganih sprava na dječjem igralištu, potrganih klupa i koševa za smeće,  oštećenih automobila, u dva navrata srušene krune na Cesarovcu, do noćašnjeg oštećenja biste prvog hrvatskoga predsjednika, dr. Franje Tuđmana. Na očevid su izišli policijski službenici te gradski čelnici. Zamjenik gradonačelnika Danijel Vukelja, za radio Ogulin je rekao kako osuđuje ovaj čin za koji smatra da nije politički motiviran već čin isfrustiranog pojedinca koji na taj način liječi svoje osobne probleme. Vukelja je dodao, da je apsolutno protiv jednog ovakvog čina a protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava.

Tko je sada na meti divljaka kojima ništa nije sveto ?. Možda bista graditelja mostova prof, Tonkovića, možda bista I.B. Mažuranić ili još bolje, spomenik kralj Tomislavu. Ništa me više ne bi začudilo.

Ovo će, siguran sam, donijeti nove podjele u inače podjeljenom gradu. Tko je pustio duha mržnje iz boce.

Netko je očito uživao u svom činu. Policija ima naredni potez.

Svečano otkrivanje biste dr. Tuđmana.

 

Fotke: OGportal

17. 10. 2020.

Nebojša Magdić

 

 

 

Komentari  
#21 Dr. Irčanin 2020-10-19 21:26
da, bacim malo pogled jel tko što komentirao,
pa vidim, nije nitko ništa,
pa ću ja :P

Mržnja ne ubija onoga koga se mrzi,
već onoga tko mrzi.

Mogli ste 100 spomenika od Tuđmana, Tita, Rade Janjanina ili Jure Kaurića srušiti.
Njima nećete ništa nauditi. Oni su izmačali.
Ali Vi niste.
Citat
#22 Konj 2020-10-20 12:27
NEŠO
Noći tijekom vikenda, od kada pamtim, uvijek su bile idealno vrijeme za vandale. Od razbijenih čaša i flaša po ulicama, potrganih sprava na dječjem igralištu, potrganih klupa i koševa za smeće, oštećenih automobila, u dva navrata srušene krune na Cesarovcu, do noćašnjeg oštećenja biste prvog hrvatskoga predsjednika, dr. Franje Tuđmana.

Konj odnosno ja:

Osnovno pitanje - a što radi policija.
Citat
#23 Đebedaja 2020-10-20 14:45
"Izmačati" - pojam ponikao iz zavičajnog dijalekta OG-Plašćanske udoline, a prokazuje onog koji je završio jedno životno razdoblje, maturirao, doktorirao, oženio se. Ukratko dao doprinos, ostvario se, učinio dobro za sebe kao pojedinca, ali i zajednicu u kojoj živi.
Fala, i drugi put
Citat
Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi