ŽUPAN JELIĆ DAO OSTAVKU

Damir Jelić (HDZ) podnio je u ponedjeljak ostavku na mjesto karlovačkog župana obrazloživši je "zdravstvenim razlozima", a vodstvo županijom do kraja mandata prepustio je svojoj prvoj zamjenici Martini Furdek Hajdin.


U priopćenju povodom svoje ostavke, Jelić je naveo:

"Poštovane građanke i građani Karlovačke županije,

s današnjim danom podnosim ostavku na mjesto župana zbog zdravstvenih razloga. Daleko najveći dio mandata je iza nas. Zahvaljujem se svima na suradnji i s radošću mogu ustvrditi da je Županija potpuno stabilna. Postoji određeni financijski kapacitet koji je sačuvan za razvijanje budućih europskih projekata. Nadam se da smo ispunili Vaša očekivanja kao poveznica nacionalne i lokalne razine.

Želim Vam mir i dobro. S poštovanjem, Damir Jelić"

Pročelik Ureda župana Bernardo Pahor rekao je da Damir Jelić nije teško bolestan, samo osjeća izvjestan pad imuniteta i snage te ne bi mogao u takvoj situaciji nastaviti s daljnjim aktivnostima.

Inače, treba spomenuti da je Jelić u travnju dao ostavku i na funkciju predsjednika Županijske organizacije HDZ-a i na sve stranačke funkcije. Rekao je tada da će mandat župana odraditi do kraja, ali se očito predomislio. Jelić i dalje ostaje običan član HDZ-a.

 

31. 8. 2020.

Nebojša Magdić

Komentari  
#1 Anteq 2020-08-31 20:05
odlazak katolibana Jelića i njegovog pijuna Lipošćala iz visoke politike svakako je uspijeh
Citat
#2 Njonjo 2020-08-31 20:16
407 za 047 8)
Citat
#3 Anteq 2020-08-31 21:19
dobro je Majki napisal na fejsu
Citat
#4 Slavko 2020-08-31 23:30
Sad ce da procvate hiljade cvetova!
Citat
#5 KA 2020-09-01 11:04
Za ove koji pišu tek toliko da nešto napišu i da se očešu za HDZ, reći ću da je Jelić omiljeni gimnazijski karlovački profesor i pošten čovjek. Mnoge prikrivene komunjare, komunjarski Kaportal i njima slični smetala je njegova vjera i stoga im je stalno bio meta uglevnom neargumentiranih kritika.

A što se tiče Majkija koji je 91. zbrisao u Jasenak /koju je tamo ulogu imao možemo mi neinformirani samo nagađati/ a onda u Sloveniju gdje je živio u miru dok su na Ogulin padale granate. Takav nam sada mudruje i to je van svake je pameti. Di je bija kad je grmilo. E a.
Citat
#6 Đebedaja 2020-09-01 14:09
Majki je filozof, taj prodike uvik drži. Čini se pametan batica, šteta kaj je zbrijal kad je grmilo. To ga bude uvik pratilo
Citat
#7 NO 1. 2020-09-02 11:37
Citat Đebedaja:
Majki je filozof, taj prodike uvik drži. Čini se pametan batica, šteta kaj je zbrijal kad je grmilo. To ga bude uvik pratilo


E pravi se našal da napadne Jelića. A ima putra na glavi koliko voliš. Prije rata se slizal s Hdz.om i muljal po općini pa kad ga je kovač stiral u kut, pobigal je u Jasenak.Za rat ne znam ali pamtim da se je govorilo oko prodaje kuća Srba u Plaškom gdje je mućkao i petljao na sve strane. I sada tekva "moralna vertikala" drži bivšem županu prodike. Opet se ulizuje svojim postovima. Samo ni siguran bil za Hdz il za Sdp.
Citat
#8 Anteq 2020-09-04 22:48
pa Rodići su uvijek uz HDZ
Citat
Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi