IZMAMI OSMIJEH

O Koroni ne pišem jer sve informacije možete dobiti na jednom mjestu - na službenim stranicama državnoga stožera, na svim mogućim blogovima i portalima, društvenim mrežama. Pa ako bi i ja o tome pisao sve bi se zapravo svelo na cpoy paste - prepisivanje i prožvakavanje  već objavljenog. A čemu to.

Vidim da smo opet počeli politizirati. Pojavili su se opet partizani, ustaše, komunjare i sl. Očito, bez toga ne možemo. E jesmo neki narod. Čudan. Narod sitnog i krupnog zuba, narod svih boja i fela, žuti vragovi, narod svih svjetonazora, narod katolika od kojih u crkvu ide, 0, 7 posto. Narod kakvog nema u svijetu. Jedino su Srbi možda bolji od nas jer oni su "Božanski narod".

Zato,  u ovom teškom vremenu, pokušajte se malo nasmijati. Izvukao se nekoliko montaža kojima me svakodnevno obasipa jedan moj FB frend.

Tako treba. Batina je iz raja izašla. I šamar, također.wink

E jesu Vučići zajebani. I njihovi i naši.

Koliko ovaj jebo te ima godina. Egzemlpar. surprise

Nije samo Šešelj Hrvat. I ja sam.yes

Dobra dota kume.laugh

 

Ništa nas ne može iznenaditi...surprise Kod Matana, nema da nema.devil 15. 4. 2020.

Komentari  
#1 BONO 2020-04-15 14:13
Mali je jutros gledao na htv3 program za treći razred , slučajno prebacio na tv Mostar i završio fakultet prije pola sata ... :lol:
Citat
#2 BONO 2020-04-15 14:33
... nego ćel bit kaj od voća ove godine . danas je bil jbg mraz a ....
Citat
#3 BONO 2020-04-15 14:53
.... a znaš Nešo baš si danas nešto nemarno parkira ispred kuće , biće gospoja jako ljuta , mora ugazit na zelenu površinu kraj onije drva što si spila na Veliki tjedan , ha ha ha ;-)
Citat
#4 BONO 2020-04-15 14:56
malo si previše desno , a eee , daj malo livo .... livo ti je desno ...
Citat
#5 BONO 2020-04-15 15:57
A fažol i jačmen . malo špeka i ...... A kaj ču ti ja ....
Citat
#6 BONO 2020-04-15 16:01
E Nešo star si , nima ti više naroda za zajebanciju , ni to 91. sad se dela o životu , bižu koda imaš TBC , jedva pozdrave , e tuj se sada vidi ki je čovik a ki ... neću reć ... jebte se ogulinci .... malo slovo jer je , ma ....
Citat
#7 Marko 2020-04-15 19:53
E uvijek se nađe neka budala. Što ga ovaj Bono nadrobi da pas s maslom ne bi pojeo. Čovjek je želio ispasti duhovit a ispao je budala. Parkira auto levo, desno, pa nekakva drva, fažol, jačmen, mraz će sj---t voće. Ljudi moji ima nas svakakvih.
p.s. dobro je Nešo da si ubacio razne montaže. Duhovite su. Samo tako neka svi budu zastupljeni :lol: Samo si zaboravio malo bocnuti i SDP. Imaju i oni materijala koliko voliš.
Citat
#8 Black Jack 2020-04-15 23:26
Nešica lipe slikice kaj si kopirao sa neta i stavio.
Međutim, daj malo manje žderi zelja i graha.
Očito su ti proteini lupili u glavu kao i mnogo balkanaca sa ogulinskog pordručja!

Pa gdje ti živiš bre ?

Jebeš ti kurca kaj netko piše o ustašama, partizanima ili komunjarama a onda mi prodaješ priću i ne vidiš da u hrvatskoj danas ima više četnika nego kao u dobu druga tita i komunizma!?
Pa jesi propušio tu travu ili šta ti je!?
Tko ti pare daje za tu propagandu?
Citat
#9 Dr. Irčanin 2020-04-16 20:48
E moj Nešo,
vjerujem da se u sebi opet, po ne znam koji put boriš...., izbrisati sve, izbrisati ponešto, ostaviti sve ili jednostavno zabraniti komentiranje.
To je tvoja bitka, znaš i sam, kaj god da izabereš, pogriješio si. :)

Ne tako davno, kada je Ninđo Kapela ovdje "davio", čini mi se da je on blagi pelin za ovog Black Jack-a.

BJ se javlja samo kasno navečer, oko ponoćnih sati kada mu alkohol oslobodi kočnice i pusti misli da izlete.

@Black Jack
Ajde plizz sastavi jedan dan, pa u 09, 12 i 15 sati napiši ovdje jedan (3 ustvari) komentara po kojima ćemo te mi dragi tvoji sugrađani cijeniti i poštovati ili mrziti. Nebitno. Ali daj brate mili da to bude normalno i razumljivo. Imaš ti snage i kapaciteta i trezan to napraviti.
Citat
#10 Ing. 2020-04-20 10:19
Dr. Irčanin po običaju konkretan. Nema se što dodati. Pacijente poput Black Jacka treba ignorirati.Jer sve što napiše ionako je obična tlapnja bez logike i smisla. Čovjek očito nema pametnijeg posla nego druge gnjaviti.
Citat
Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi