KORONAVIRUS SVE BLIŽI.

U Karlovcu se danas čekaju dva nalaza sa sumnjom na koronu, a nadležni vjeruju da će rezultate znati danas.

Posljednje su to vijesti koje je u 10 sati priopćio Stožer civilne zaštite Karlovačke županije. Dobra je vijest da smo dosad slobodni od korone, a nakon jučerašnja 3 negativna nalaza, danas se čekaju još dva.

Svi prijevoznici dobili su preporuke kada idu prema Sloveniji da im zadnja stanica bude pred slovenskom granicom, primjerice zadnja stanica vlaka da bude u Bubnjarcima. Ukoliko bi prešli granicu, pri povratku bi završili u karanteni. Također se isto savjetuje vozačima autobusa.

Samoizolacija traje 14 dana i tada treba smanjiti kontakte te ne izlaziti iz kuće. Ako im se pojave simptomi, treba zvati epidemiologa.

Gužve i psihoze kupovanja u trgovačkim centrima treba izbjegavati i ne stvarati paniku, a oni koji su zaraženi ili imaju simptome, ni u ludilu ne bi trebali ići među ljude. U Hrvatskoj su svi slučajevi korone dosad uvezeni iz inozemstva, dakle virus “ne skače” još s osobe na osobu.

Stožer CZ Karlovačke županije donio je Odluku o odgađanju svih javnih okupljanja na području Karlovačke županije do donošenja Odluke o opozivu iste.

13. 3. 202O.

N.M.......RM

Komentari  
#1 baba Roga 2020-03-13 18:36
Podsjećamo, prema riječima Bojana Prebežića iz Vodovoda i kanalizacije od ponedjeljka će biti zatvorena blagajna za naplatu vode, a sačinjen je i novi raspored rada djelatnika. Isto je najavila i Sanja Tomić iz Stambeno komunalnog gospodarstva, pa će se uplate moći vršiti u bankama, Fini ili pošti.

Do kada ?

Bojite se za vlastitu guzicu. Svi znamo da su naknade u bankama i Fini i pošti velike !

Građnima treba omogućiti lakši život a ne gaziti ih na svakom koraku. Uvedite jednu blagajnu za sve i to bez naknade, nakon prolaska ovoga virusa.
Citat
#2 Wyatt Erp 2020-03-14 01:10
COVID ubija penziće i siromaše.
To je kaj partiji u kini ide na ruku.
Osloboditi proračun neplaćanjem penzija i poubiti siromaše koji novopečeni partijskim tajkunima u kini stvaraju metntalne probleme nakon što su desetljećima srali farse o radničkom samoupravljanju.

WUHAN 400 tje Virus to kill tje Elderly and Poor Made in China.
Citat
#3 Wyatt Erp 2020-03-14 01:15
The Eyes of Darkness.
Autor Dean Koontz 1981!!
Wuhan 400
Citat
#4 Milano 2020-03-14 13:06
Kakav je to bio cirkus u Zagorju. Dosli iz Milana I setali umjesto u izolaciji.
Dosli na sprovod rodbina of Ive svoji smo.
Jesu li sada svi u izolaciji?

Kakav je to gradanski neposluh!
Citat
#5 domaći 2020-03-16 08:54
Kaj se Zagorja tiče, sve kreće iz Zagorja. Od 91. do danas. Inače ki bi znal za Zagorje.
Citat
#6 bingo 2020-03-16 20:02
to su hdz seljačine, a hdz kontrolira pokiciju i normakbo da se ništa neće poduzeti
Citat
#7 . 2020-03-22 11:08
Citat bingo:
to su hdz seljačine, a hdz kontrolira pokiciju i normakbo da se ništa neće poduzeti


Bingo ti i tebi slični pacijenti ni sada ne mogu bez politike. Državni vrh funkcionira za svaku pohvalu. Argumentirano i umirujuće zajednički nastupaju Milanović i Plenković pokazujući primjerom kako se trebamo svi ponašati. I usto vrijeme nekakvi bolesnici tipa bingo, Black Jack i slični lupetaju na sve strane da čovjek ne povjeruje. I za takve bi bolesnike trebali uvesti karantenu. Da normalne ljude svojim bodalaštinama ne bi trovali.
Citat
#8 acgagene 2020-07-11 08:51
[censored]mewkid.net /when-is-xicix/ - Amoxicillin 500 Mg Amoxicillin No Prescription zrg.yomk.ogulinusrcu .com.ytd.us [censored]mewkid.net /when-is-xicix/
Citat
#9 ohahogmaopah 2020-07-11 09:16
[censored]mewkid.net /when-is-xicix/ - Amoxicillin 500mg Capsules Amoxicillin 500 Mg gzl.xpjm.ogulinusrcu .com.ypx.fs [censored]mewkid.net /when-is-xicix/
Citat
Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi