POČETAK ZIMSKE SEZONE BIO JE DOBAR, ALI JE KRATKO TRAJALO.

Ovoga tjedna, otvorena je skijalište u Vučićima. Bilo je čarobno dva, tri dana a onda je krenulo čuveno ogulinsko jugo.

Danas u 7 sati bilo je minus 8 celzijića da bi u 15,oo sati bilo plus 9. Za samo sedam sati, 17 celzija razlike. Pa ajde ti to preživi. Inače, od jadnih 28 cm pršića, vrijedni članovi Ski kluba Ogulin, uredili su skijalište na radost mnogih skijaša i sanjkaša. Pogotovo onih najmlađih. Od petka na subotu, cijelu su noć navozili snijeg na stazu, kako bi je osposobili za zimske radosti. Sada se je pokazalo kao pravi pogodak širenje ceste od skijališta prema jezeru Bukovnik i Sv. Ivanu. Otvoreno je, kako su mi dečki iz kluba rekli, oko 60-70 novijh parkirališnih mjesta, tako da je ona uobičajeno gužva ovaj puta bila izbjegnuta. Na žalost, vrijeme im ne ide na ruku. Prva plovica veljače, inače mjeseca s najviše snijega, prema prognozama neće biti snježna. Nadajmo se da će se popraviti u drugom dijelu, kako bi se trud naših, moram ih nazvati fanaticima iz Ski kluba, isplatio. Skijanje je i ovog puta bilo besplatno a skijaši su mogli pomoći radu kluba, dobrovoljnim prilozima. Svima koji su to učinili, hvala u ime kluba. Nadajmo se da će zima tijekom drugog dijela veljače ipak pokazati svoje pravo lice i kako će ljubitelji zimskih radosti, a bilo ih je osim Ogulinaca i iz drugih gradova, moći u Vučićima uživati u obilnom snijegu. Do tada malo fotkica sa skijališta.

Novi ratrak Bully- odradio otvorenje za pet.

Odmorite se. Zaslužili ste.

Malo se treba i osvježiti...

Noćna idila

Tragovi koje ostavlje Bully. Zovu ih - rezanci.

Novina na skijalištu - Info punkt. Kadi samo nabavljaju te kioske. Ma bravo dečki.

Malo sanjke - malo skije i ... puno zimskih radosti.

To Marko. Sančice a ne skije. Kaj je sigurno, sigurno je...wink

Malo osvježenja. Ništa ne košta ako doneseš sa sobom. Ali bilo bi možda bolje, kad je već skijanje besplatno, da se neka kuna ostavi dečkima iz kluba na šanku.......crying

Nekad nogometaš, sada učitelj skijanja. Ivica Kučinić.

Tople čarapice za hladnu zimu i ... brižni tata.heart

Šef Tešić pazi na sve. Na pivu posebno.

Staza uređena ko bonbon.......yes

Registracije sa svih strana.

Belgijski ovčari na skijanju. A možda i nisu. Ispravite me.

Pričekaj samo da uhvatim pozu. Nešo me slika.

Čeka se na red. Kao nekada na Bjelolasici...crying

Što je dron dobar izum. Noćna zimska idila iz pričje perspektive.

Photo by Nešo-Skorašnik

27. 1. 2019.

Nebojša Magdić

Komentari  
#1 Nebojša 2019-01-28 00:33
Probanje...test..... probanje :eek:
Citat
#2 Miro Grubišić 2019-01-28 19:33
mogu i editirati....izgleda da postaje funkcionalno
Citat
#3 Nebojša 2019-01-29 12:24
Sada ćeš vidjeti. Od stotine komentara neće biti nijednoga. Jer lajbeki misle kada se rigistriraju da znam tko su. Al neka. Bolje i ovako nego ono ludilo. Ono više ni bilo normalno.
Citat
#4 Miro Grubišić 2019-01-29 13:31
Treba reći da se može i dalje anonimno komentirati u granicama općeprihvaćenih normi ponašanja ali i to da je od sad moderatoru omogućeno zabraniti pristup nickovima koji iskaču iz okvira i koriste anonimnost za iživljavanje,dakle svaki nick koji ne krši norme i dalje piše (uz registraciju),a nick koji krši norme treba trajno banirati pa nek si delaju nove adrese i nove nickove,dosadit će im kad tad.Zašto anonimnost?Zato jer u uslovima cenzure,autocenzure, pritisaka,ucjena,str aha,čovjek mora imati mogućnost reći što ga muči,reći istinu ili ono što smatra da je istina pa makar to bilo i anonimno jer javno iznošenje činjenica će i druge koji isto znaju ili misle potaknuti na akciju.U tome i jest smisao i dobrobit ovakvih blogova,foruma i slično...sve dok se ne zloupotrebljava anonimnost i dobra volja autora bloga na kojem je odgovornost moderatora,zato predlažem Neši da podjeli odgovornost s tri,četiri čovjeka koji imaju jasne kriterije i odmjerenost i da pokriju moderaturu 24/7 što će doprinjeti ozbiljnosti a samim time i praćenosti medija i stvoriti pretpostavke za medijski pluralizam u našem gradu.
Citat
Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi