[I NA DANAŠNJI DAN SDP NE PREŽE OD PRIJETNJI PO STRANAČKOM KLJUČU!]

Uskuhalo dobrano. Ostavka Željka Stipatića na mjesto predsjednika Gradskog vijeća, otvorila je ogulinsku političku Pandorinu kutiju. Doduše, već je prije bila malo otškrinuta, o čemu sam pisao u postu - Što se ono iza brda valja. Več tada nije slutilo na dobro, već tada su se pokazale ozbiljne pukotine u ljubavom odnosu SDP-a i oporbe. Bilo je samo pitanje vremena kad će ljubav puknuti i kada će i službeno o svemu biti obavještena javnost. I sada se sve zna. Nakon priopćenja Željka Stipetića, evo i današnjeg priopćenja prvog čovjeka HDZ-a, Tomislava Lipošćaka.

 

Uistinu je otužno da na današnji dan, kada se svi prisjećamo žrtve Vukovara, SDP-ov gradonačelnik i SDP „nemaju mira“ nego se bave prijetnjama ljudskim egzistencijama iz razloga što pojedinci nisu članovi partije i prijete otkazima. U današnjoj emisiji na Radio Ogulinu čuli smo prijetnju da će netko morati dobiti otkaz jer je gradonačelnik „slučajno čuo da nešto loše govore o njemu“. Ovime se vraćamo u najcrnja doba prošlog sustava kada je bilo dovoljno da nadređeni „nešto čuje“ i na taj način dovodi u pitanje ljudske egzistencije njemu nepodobnih.
Hrvatska demokratska zajednica u Gradu Ogulinu broji više od 1.000 članova i kao predsjednik najsnažnije političke opcije neću dozvoliti ovakvo ponašanje, zastrašivanje i maltretiranje građana zbog političkog stava – ne samo prema članicama i članovima HDZ-a nego i svih drugih političkih opcija. Ustav RH jamči jednakost bez obzira na političko opredjeljenje i na ovakve prijetnje i zastrašivanja nećemo ostati bez odgovora!
HDZ ne može biti odgovoran za nesposobnost SDP-a i stanje u koaliciji! Smatram ovo izrazom nemoći SDP-ovog gradonačelnika i gubitkom kontrole, ali na ovaj način svi ćemo biti žrtve nečijeg neznanja i nesposobnosti!

P.S.

Priopćenje, odnosno tonski zapis sa presice SDP-a, na žalost ne mogu tehnički prenesti. Ako ga objave u pisanom obliku rado ću to učiniti, radi kompletnog uvida u stanje koje nikome ne koristi.

17. 11. 2018.

Nebojša Magdić

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi