OD SUTRA - ŠKOLE MALO IMA, MALO NEMA.

Brojne osnovne škole Karlovačke županije i od ponedjeljka će biti prazne. Dozvolu za vraćanje u školske klupe dobilo je tek 84 učenika razredne nastave. Ukupno će tako u cijeloj županiji, kad se toj brojci pridruže karlovački đaci, u klupe krenuti 108 učenika nižih razreda.

-Ukupno je u županiji prijavljeno za početak škole u ponedjeljak, 11. svibnja 84 učenika, kaže županijska pročelnica Marija Medić za Radio Mrežnicu.

Najviše učenika u školu kreće na ozaljskom području

Najveći broj učenika je na ozaljskom području – 26. U Cetingradu je 1 učenik, u Rakovici 17 učenika, Barilović odnosno njihova područna škola Belaj 10 učenika, Josipdol odnosno Oštarije 1 učenik, te Osnovna škola Draganići 7 učenika.

Na ogulinskom području, u 1. osnovnoj školi 17 učenika  i jedan učenik u “Ivani Brlić Mažuranić” te četiri učenika u područnoj školi Osnovne škole Netretić u Dubravcima, rekla je za Radio Mrežnicu županijska pročelnica Marija Medić.

Većina škola nastavlja s online nastavom

U Dugoj Resi niti jedan učenik nižih razreda neće u školu. Više o situaciji u Karlovcu u kojem će u školu ponovno krenuti 24 učenika čitajte ovdje.

Ostale škole, a to je većina,  u ponedjeljak neće početi s radom već nastavljaju online.

10. 5. 2020

RM

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi