NAŠ MILIJUNAŠ. STIPE ODUSTAL A MOGAL JE ZET BAREM 250 ILJAD. UF KAKO MI KRIVO.

Naš Stjepan Stipetić zapeo na 250 tisuća kuna. Tako ispada da je osvojenih 125 tisuća, zapravo Pirova pobjeda. A svi smo mu u Ogulinu držali palčeve.

Pitanjem za 64.000 kuna, popularni game-show Tko želi biti milijunaš otvorio je nastavljač iz prošlotjedne emisije, naš Stjepan Stipetić. Iako su još dva natjecatelja sjela u vrući stolac nasuprot Tarikovu, upravo je Stjepan kviz napustio s najvišim iznosom, odustavši tek na pitanju za 250.000 kuna koje se ticalo antičkog vojskovođe.

Koji je fiktivni lik najbolji izbor za džoker "Zovi!" natjecatelju koji ne zna odgovor na pitanje "Što je M-teorija?", glasilo je pitanje na kojemu je Stjepan upotrijebio posljednjega raspoloživog džokera, "pola-pola". Nakon njime sužena izbora ponuđenih odgovora na Jamesa Moriartyja i Sheldona Coopera (otpali su Walter White i Gregory House), natjecatelj sa zagrebačkom adresom odlučio se za ime jednoga od glavnih junaka sitcoma Teorija velikog praska, Sheldona Coopera, osvojivši dvostruko viši iznos od onoga drugoga praga.

Na sljedećem pitanju nije mu bila mrska sklonost riziku. Odgovorio je kako je oko 32 posto putnika i članova posade preživjelo potonuće Titanica (a ne oko 14 posto, oko 51 posto ili oko 73 posto).

„Ženska intuicija“, ustvrdio je pogodivši odgovor.

Ipak, na pitanju za četvrt milijuna kuna, o vojskovođi koji se 281. pr. Kr. iskrcao na Apeninskom poluotoku s 25.000 vojnika i 20 slonova, hrabrost ga je, priznao je, napustila pa je odustao i naposljetku kući ponio 125.000 kuna.

Kad sam vidil pitanje, ja sam iz prve riknul: Hanibal. A onda sam vidil da se radi o iskrcavanju a ne prelasku Alpa slonovima, pa sam zamučal.

 

Breno, Hamilkar, Pir i Hanibal, bila su ponuđena imena vojskovođa, a da je Stjepan ostao u igri, istaknuo je kako bi njegov odgovor bio Pir.  I pogodio bi.

Joj Stipe, kaj si stal. 250.000, oo mi nikako lipše izgleda. Al se izgleda držao one: "Bolje vrabac u šaci nego golub na grani."

5. 2. 2021.

Nebojša Magdić

Komentari  
#41 Randolph 2021-07-03 15:00
First of all I want to saay excellent blog!
I haad a quick question that I'd like to ask if you ddo not
mind. I was interested to fiknd oout how you center yourself and clear
your thoughts prior too writing. I've had a hard time claring my mind in getting my ideas out.
I truly do take pleasure in writing butt it just seemks like the first 10 to 15 minutes are generally wasted simply
just trying to figure out hoow to begin. Any suggestions or hints?
Kudos!

My web blog; Old School RuneScape quests (honknews.com: https://honknews.com/osrs-quests-with-the-most-experience/65292/)
Citat
Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi