MATELJAN NOVI ŽUPANIJSKI ČELNIK SDP-a

 Članovi SDP-a Karlovačke županije, jučer su izabirali novoga čelnika, koji će zamijeniti dosadašnjega predsjednika Ivana Vukovića.

Između Pere Karmelića iz Karlovca i Damira Mateljana iz Kamanja, 567 članova SDP-a Karlovačke županije odlučilo se za načelnička Kamanja i saborskoga zastupnika Mateljana. Inače, na izbore je izišlo 679 birača. Pero Karmelić dobio je 112 glasova ili 16,49 posto. Mateljan, koji je bio favorit, predvodnik je novoga vala u stranci. Izjavio je kako se smatra odgovornim za budućnost i konsolidaciju SDP-a u Karlovačkoj županiji i najavio kompletni “reset” županijske organizacije i “izlazak iz neprepoznatljivosti”.

I ogulinski HNS-ovci birali su novo vodstvo. Novi predsjednik je Darko Vukelić.

4. 11. 2013.

Nebojša Magdić

 

Komentari  
#11 . 2013-11-05 23:08
Ha-ha. Taj Mihaljević je zaposlio sve živo iz HDZ-a u HAC-u. Sramota. I on da je za Mateljana profesor. On je nepoštenjačina i politički lopov. Zbog takvih smo došli tu gdje jesmo. On bi i da je u SDP-u radio iste svinjarije.
Citat
#12 Veritas 2013-11-07 10:14
Ogulinska oporba uporno inzistira na jednim te istim stvarima i nameće nam svoj stav da HDZ grad vodi u propast. Kao, oni bi to bolje učinili samo da im damo konačno vlast. A što su učinili njihovi kolege na nivou države. Evo što piše Vukov-Čolić za kojeg nitko ne može reći da brani bivšu Vladu. Naprotiv, bio je njihov redoviti kritičar. Kako onima tako i ovima. Evo što kaže:

"A već su se dokazali kao majstori u tome da i ono dobro pretvore u političku katastrofu (zdravstveni odgoj), a neizbježno (zaštita prava manjina, uvođenje ćiriličnog pisma) u nespretno poticanje višestranog verbalnog i političkog nasilja. Baš kao i HDZ, oni su u pravilu prvo popisivali neprijatelje, a tek onda okupljali saveznike u neprestanim lekcijama o svojoj moralnoj i intelektualnoj superiornosti. Baš kao i HDZ, oni su zagovarali neku novu politiku, a promicali klijentelističku podobnost, političku pokornost i kult kapricioznog vođe, u providnom pokušaju da u nepotrebnim sukobima s Europom zarade bar malo patriotskog suvereniteta. Baš kao i HDZ, oni se nameću kao regionalni uzor, dok čak i ministar gospodarskog procvata mora javno priznati da je Hrvatska, koja je ušla u Europu, čak i u usporedbi s onima koji će tu opjevanu Europu čekati barem još deset godina, potpuno zakazala u presudnim gospodarskim preobrazbama i promicanju opće dobrobiti...
Pametnome dosta
Citat
#13 . 2013-11-08 17:08
Isti, svi su isti samo smo mi prevarena stoka sitnog zuba.
Citat
#14 * 2013-11-08 23:47
Vidi vidi, na ovo mudraci iz SDP-a ne vreagiraju. Baš čudno.
Citat
Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi