ŽUPANICA U JOSIPDOU I OŠTARIJAMA.

Danas je, prema već ustaljenoj praksi, županica Martina Furdek Hajdin sa svojim timom i načelnikom općine Josipdol Draganom Rudančićem i njegovim suradnicima, održala još jedan zajednički kolegij.

Raspravljalo se o aktivnostima i projektima koje Općina trenutno provodi: izgradnja vodopskrbnog sustava, rješavanje stjecanja prava nad vojarnom Skradnik i prenamjenom u poduzetničku svrhu, izgradnja nogostupa u centru općine. Osim uređenja šetnice, načelnik Dragan Rudančić izvijestio je kolegij o dobivenim 26.544,56 eura od Ministarstva kulture i medija, za uređenje fontane Rožić, koja će uvelike pridonijeti turističkom segmentu općine.

Po završetku kolegija, županica Martina Furdek Hajdin, dožupanica Vesna Hajsan Dolinar i dožupan Dejan Mihajlović, zajedno s načelnikom općine i ravnateljicom Osnovne škole Josipdol Anđelinom Božičević obišli su Područnu školu „Siniša i Zrinko Rendulić“ u Oštarijama. Karlovačka županija prijavila je projekt obnove vanjske ovojnice škole na Fond solidarnosti u vrijednosti 115 000 eura, što je i odobreno.

Ravnateljica Božičević iskazala je zahvalu Karlovačkoj županiji na pomoći i podršci u ostvarivanju projekata, koji mnogo znače za općinu Josipdol, a osobito za učenike ove škole.

Županica Karlovačke županije Martina Furdek Hajdin zaključila je: „Nakon obnove vanjske fasade, vjerujem da ćemo uskoro realizirati i projekt izgradnje školske sportske dvorane u Oštarijama.“

27. 3. 2023.

KAŽUP

Komentari  
#1 ADMIN 2023-04-01 11:10
Zanimljivih 37 komentara a niti jedan vezan uz post. I onda - u koš.
Bog i fala i nemojte kaj zamerit.
Citat
#2 Boy 2023-04-01 11:26
Opet stitis Bananu. A bas je bilo zgodnih komentara na njegov racun.
Citat
#3 štakor 2023-04-01 13:32
Nezamjeram, citam vecernji, portale, nebi bilo lose jedan post BANANA-lik i dijelo, za zivota napravit odljev i misionirati po Hrvatskoj ali pricekaj Hrvoja Zovka da prije napravi dok. film, lp
Citat
#4 Carić 2023-04-01 19:44
Citat štakor:
Nezamjeram, citam vecernji, portale, nebi bilo lose jedan post BANANA-lik i dijelo, za zivota napravit odljev i misionirati po Hrvatskoj ali pricekaj Hrvoja Zovka da prije napravi dok. film, lp

Ne će Zovko stignut ovaj puta. Uz to što je predsjednik HND i kao takav predstavnik morale novinara Hrvatske, a uz to se još nalazi se i u upravljačkom odboru novinarskog društva u Srbiji, konkretno u Zemunu. Javnost za to ne zna ali tko te pita od kud njegov vijetar duga. Zato Zovko i njegovi podanici kod nas samo pišu za inseniurane probleme slične ovima ovdje tj. za pomenute nezadovoljne, vidno razačarane udružene ljude s lijeve regionale strane,prosperativno g spektra kojima Hr. nije po regionalnoj mjeri projugoslovenstva.
Citat
#5 Sebaljska draga 2023-04-02 16:40
Kaj je ovaj Rudančić napravil dobrega u svojem mandatu da se more podalit, istinu niš.
Citat
#6 Rozic 2023-04-04 22:03
Napravil je sebi viksu na Modrusa na racun preduzeca
Citat
#7 Dan 2023-04-14 14:16
Citat Rozic:
Napravil je sebi viksu na Modrusa na racun preduzeca


Konj zvan Rozic. A sto drugo reci. Izbaci laz i ceka hoce li se primiti.
Jadnik i zlobnik.
Citat
Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi