KINO POD ZVIJEZDAMA

U ovu subotu i nedjelju, Ogulinci će po prvi puta moći pogledati film iz svojih automobila. Zahvaliti to mogu, vrijednim dečkima iz Garage 66 kluba. Tko su oni.

Ne žele izlaziti u javnost, žele, kako mi kažu ostati anonimni, i ako je to kod nas, „nemoguća misija“. Svi znamo sve, pa tako tko se krije iza imena Garage 66 klub. Ali, kada neće s imenima, dobro.  A i onako je već,  u svom komentaruna na blogu „Ogulin u srcu“, najosnovnije o njima rekao  komentator Đebedaja. Toliko o anonimnosti.

Uglavnom, okupila ih je ljubav prema automobilima. Od sportskih, do oldtimera. Zanima ih sve iz svijeta auto-moto sporta. Bave se kako kažu i „šarafanjem i čišćenjem starih garaža“, sve u potrazi za starim auto dijelovima.

Sudjeluju na raznim autoutrkama kao volonteri i suci, ali i kao vozači i organizatori u partnerstvu sa AK Klek.

Bavili su se onako dokoni gaming auto igricama, pa je tako niknula i ideja o osnovanju kluba.

Službeno su osnovani u 6. mjesecu prošle godine, papirologija za ulazak u registar udruga je ostvarena početkom ove, i odmah smo krenili oštro u organizaciju i realizaciju projekta - "KINO POD ZVIJEZDAMA". Grad je prepoznao tu njihovu ideju i financijski je jednim dijelom pomogao u realizaciji.

No da skratim. Film se, u suradnji s zagrebčkom firmom VIA – SOLIS, prikazuje na platnu velikom čak 16 x 9 metara.

Sutra, u petak 1. srpnja, prikazuje se simpatičan obiteljski film „Umijeće utrke po kiši“ a u subotu na svoje će doći i ljubitelji autoutrka. Riječ je o filmu koji se bazira na jednom od najvećih rivalstava prošloga stoljeća, odnosno pokušaju Forda da pobijedi Ferrari u Le Mansu, nakon što je talijanski proizvođač osvojio šest uzastopnih naslova u toj utrci izdržljivosti.

U glavnim ulogam su  Matt Damon i Christian Bale.

Mjesto zbivanja – BAZA od 21,oo sat.

Više o svemu pogledajte na linku

https://forms.gle/AK5nGvQPnq3weLBp8

 

30. 6. 2022.

Nebojša Magdić

Komentari  
#1 Gertiba 2022-07-01 01:02
Ford protiv Ferarija genijalan film. To trebate vidjeti.
Citat
Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi