16. SJEDNICA GRADSKOG VIJECA

Održana je 16. sjednica Gradskog vijeća Grada Ogulina i to uslijed pogoršanja epidemiološke situacije ponovno elektroničkim putem, video konferencijom koja je započela u 9 sati te joj je prisustvovalo 16 od ukupno 17 gradskih vijećnika.

Na dnevnom redu bilo je 35. točaka, bez Aktualnog sata. O točkama dnevnog reda gradski vijećnici su se izjašnjavali putem unaprijed zaprimljenog obrasca koji su nakon završetka sjednice e-mailom dostavljali predsjedniku Gradskog vijeća Marinku Hermanu.

Na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća u 2020. godin, jedna od točaka dnevnog reda bio je i Prijedlog Proračuna Grada Ogulina za 2021. godinu i projekcija za 2022. i 2023. godinu i to u iznosu od 105.165.000,00 kuna koji je jednoglasno prihvaćen.

Sjednica Gradskog vijeća protekla je bez većih poteškoća, uz kraća izlaganja i manje rasprave.

Na kraju sjednice gradonačelnik Dalibor Domitrović obratio se svim gradskim vijećnicima i zahvalio na odrađenoj sjednici osvrnuvši se na izglasavanje proračuna koji je svojim velikim iznosom najveći u povijesti našega Grada te svima poželio zdravlje u ovim teškim vremenima.

Sa istim željema, a nakon dostavljenih glasova predsjednik Marinko Herman zaključio je sjednicu u 14 sati i 25 minuta.

21. 12. 2020.

Izvor: Grad Ogulin

 

 

 

Komentari  
#21 Sven 2020-12-23 19:55
Citat Inspektor Milicioner:
Nemas ti meni sto odgovorati,hdz je stranka opasnih namjera bila i ostala, da je sdp pobjedio na izborima, do rata nikada nebi doslo a Hrvatska bi bila samostalna par godina kasnije bez kapi prolivene krvi i bogatija za 100. milijardi dolara.

Izvorni Hdz je sovinisticko pljackaska stranka,sacinjena od podmukli licemjera koji su se okoristili i u komunistickom rezimu, pa da bi sakrili svoje tragove pljacke, za sve okrivili srbe.
Sad opet traze zrtveno janje koje ce poloziti na oltar domovine, posto nema srba bit ce dobri i hrvati koji nisu u hdz lopovskoj zajednici.
Nebu vam to proslo,ne zbog toga sto vi niste spremni na sve pa cak i gradjanski rat, vec zbog toga sto je RH clanica EU pa vam oni nece dozvoliti psine koje ste radili 1991.

Ispričavam se Razum ali moram odgovoriti na paranoju i vulgarnost kojom se koristi u komentarima I. Milicioner. Kako je Zora neki dan komentirala korumptivna djela lijeve falange te tom prlikom o njima navela sljedeće:
korupciju kod Linićevevih predstečajnih nagodbi gdje su njihovim podobnim poduzetnicima oproštene milijarde KN, u Istri od 90 do današnje dana idesova vlast je za svoje članove zamračila milijarde KN na prenamjenama zemljišta.Sirotiić Jakovčić je čak za sebe uspio kupio selo. Račan je u svom mandatu prodao inu u bescjenje te također sve Hrvatske banke strancima, podmuklo dogovorio sa Slovencima ustupanje Hrvatskog državnog teritorija, Savudrijske vale, svom kumu u Viktoru Lencu davao milione KN kako V.L. ne bi propao, marvelzacije Mršića i njegove supruge, Kotormanovićevo kriminal oko remonta Migova te njegovog zauzimanja i zaštita švercera lošom naftom Čermaka,marvelzacije Milanovićevog pokojnog brata oko biznisa sa obnovljivim izvorima energije, Mrak Taritaš s obnovom Gunje gdje su također pokradeni deseci milioni KN ( za podsjetit da je samo nabavna cjena obične WC četke koja neka košta 20 KN bila preko 400 Kn), Vrdoljakovi razdjelnici, tobožnjeg oranja kopna i cijelog podmorja Jadrana u potrazi za naftom i plinom, Pusićka financirala državni novcem udrugu svog brata, velikog antifašista, Mrak T. uplaćivala novac u udrugu kojoj je ona osnovala i bila na čelu iste,Jakovina,Beljak ............Gdje se za ova djela sakrilo Hrvatsko istraživačko novinarstvo?Što je po tim kriminalnim djelima poduzela policija,dorh ,uskok? Apsolutno ništa. U njima kao što se zna obitavaju velikom većinom kadrovi duboke ljevičarske države koji nikako ne daju na svoje već po nalogu partije u kontiutetu proganjaju i vjerojatno će do smrti suditi Sanaderu i kao i članovima Hdz. Doduše u nedavnim istražnim radnjama ima i nekog pomaka. Dok se na ovaj način bude suzbijala korupcija u Hrvatskoj neće doći do suzbijanja iste.
Citat
#22 Đebedaja 2020-12-23 20:39
Citat: imamo mi preća posla u RH i Ogulinu
O jeba vas delo, jel se vama priviđa ili? U OG delkajte, malo se više treba delat manje stalno verificirat učinjeno, na to gubite vrime...ili je riječ o kampanji koju za vas provodi stranački pristran radio OG (OG porral). Nisam skužil još, jel to privatno glasilo ili još ipak nije?
U HR za vas nema perspektive, kao stranka SDP je groblje koje se tu i tamo oglasi kao buntovni teenager malo zanjurga na cijeli svijet, jbg izraslo mu prišćr na nosu...tragedija bokte. A onda opet, vucibatina, utihne u san do 12h. Eto tako i Bero jelenko plahi iz čudne šume zvane SDP, ili novo svijetlo gorostasni Golijat što voli pjesmu od TTejca, oveg Tomphsona...tuj i tamo zanjurgaju. Kao oni bi ovo, ono vodili stožer, mjere zakašnjele. Aj reci, SDP nemore dogovorit obični roštilj a vodil bi državu. Molim vas...
Vi delkajte po Ogulinu, ali dalje od toga čisto sumljam.
E, sretan Božić
Citat
Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi