POTPISAN UGOVOR - "ZAŽELI II - GRAD OGULIN"..

Gradonačelnik Dalibor Domitrović u ime Grada Ogulina potpisao je Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava u svrhu provedbe projekta pod nazivom Zaželi II – Grad Ogulin.

Potpisivanje ugovora planirano je tripartitno no uslijed pogoršanja epidemiološke situacije, ostali potpisnici Hrvatski zavod za zapošljavanje i Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike ugovor su potpisali prethodno.

Partneri na projektu su Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Karlovac i Centar za socijalnu skrb Ogulin, čije su predstavnice bile prisutne na potpisivanju ugovora.

U Gradu Ogulinu provedbom projekta Zaželi II – Grad Ogulin ukupne vrijednosti 2,3 milijuna kuna koji je u 85%-om iznosu financiran sredstvima Europske unije, a preostalih 15% troškova financira Republika Hrvatska iz državnog proračuna, u trajanju od 18 mjeseci povećat će socijalnu uključenost i osnažiti radni potencijal zapošljavanjem 25 žena najranjivijih skupina te će im se obrazovanjem i osposobljavanjem 22 žene omogućiti pristup trajnijem zapošljavanju i tržištu rada te unaprijediti njihovu kvalitetu života kao i krajnjih 160 korisnika pomoći i potpore. 

28. 10. 2020.

Grad Ogulin

Komentari  
#21 Đebedaja 2020-11-05 07:59
Zovem se obični svat, gradjanin...preko čijih leđa se prelama vaše prejebavanje.
Citat
Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi