ADVENT - 2019. UPALJENA PRVA SVIJEĆA

Usprkos prohladnom vremenu, u parku kralja Tomislava, za početak Došašća ili Adventa, okupilo se mnoštvo Ogulinca. Bilo je lijepo biti dio tih ljudi.

Nakon mise u prepunoj crkvi Sv. Križa koju je predvodio župnik Josip Štefančić, prvu adventsku svijeću upalio je kapelan Josip Tomljanović a potom se kraćim govorom nazočnima obratio gradonačelnik Dalibor Domitrović. Nastupio je i zbor KUD-a Sv. Juraj iz Zagorja. Nakon toga upaljena je ukrasna rasvjeta što su zadovoljni građani pozdravili gromkim pljeskom. Iskoristite ovih dana priliku i navratite u park. Sigurno ćete biti zadovoljni ugostiteljskom ponudom. Živjeli i sretni vam ovi adventski dani. I ne zaboravite na zornice.

     

 

 

 

 

 

 

Usprkos prohladnom vremenu, u parku kralja Tomislava okupilo se mnoštvo Ogulinca. Nakon mise u prepunoj crkvi Sv. Križa koju je predvodio župnik Josip Štefančić, prvu adventsku svijeću upalio je kapelan Josip Tomljanović a potom se kraćim govorom nazočnima obratio gradonačelnik Dalibor Domitrović. Nastupio je i zbor KUD-a Sv. Juraj iz Zagorja. Nakon toga upaljena je ukrasna rasvjeta što su zadovoljni građani pozdravili gromkim pljeskom. Iskoristite ovih dana priliku i navratite u park. Sigurno ćete biti zadovoljni ugostiteljskom ponudom. Živjeli i sretni vam ovi adventski dani. I ne zaboravite na zornice.

1. 12. 2019.

Nebojša Magdić

Komentari  
#1 Veritas 2019-12-02 15:58
Konačno da i mi koji se ne usudimo javno govoriti imamo ponovno šansu reči svoje stavove. Odluka da se ide na obveznu registraciju pokazala se lošom i to se vidjelo po izostanku komentara. Znam da uzalud apeliram ali ipak, ako komentirate neka to bude uljudno i s argumentima. Ja samo želim reči za Advent. Bilo je lijepo, dostojanstveno i na ponos Ogulina.
Citat
#2 Nevenka 2019-12-03 11:14
Podržavam dozvolu komentara na ovakav način. Da ne bježim od teme želim izrazti zadovoljstvo ovogodišnjim Adventom. Bilo je stvarno lijepo. Samo da nas vrijeme posluži pa da park oživi ovih dana. Mislim samo da je trebalo u parku organizirati nekakva događanja. Možda su u planu jer bez događanja stvar neće biti potpuna.
Citat
#3 Đebedaja 2019-12-03 17:05
Kadi si ti Nešo?
Citat
#4 Nešo 2019-12-03 19:14
Evo me. Stalno sam tuj ali od komentari ni traga jer se je trebalo registrirati. Sada sam malo vrnil komentare. Ako budu dečki argumentirani, realni i fini, komentari će ostati.

P.S. A kadi si ti bil svo ovo vrime Đebedaja. Ni ti se dalo zajebavati s rergistriranjem, ha....... :lol:
Citat
Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi