IZ LISTE "VOLIM GRAD POD KLEKOM" OSUDA PRIJETNJI GRADONAČELNIKU

Kako je bilo i za očekivati, jedno pismo upućeno gradonačelniku Daliboru Domitroviću, s gnjusnim prijetnjama njegovoj obitelji, uzburkalo je duhove u gradu. Uz podršku njemu kao čelniku grada, nije prošlo bez političkih konotacija. Što svakako nije dobro i bilo bi idealno da policija uspije naći krivca. Ali ako to nije uspjela sa sramotnom "svastikom" u Splitu, bokjim se da to ni ovdje ne može učiniti. U nastavku, priopćenje Nezavisne liste" Volim grad pod Klekom".

"KOLEGE" SUZDRŽITE SE

Dok svi normalni ljudi, uključujući i moderatore naše stranice Volim grad pod Klekom, osuđuju i zgražaju se nad odvratnom prijetnjom koja je upućena gradonačelniku, i pritom očekuju da policija odradi svoje, pojedini članovi SDP-a, a koje predvode njihovi gradski vijećnici, ponovno su si uzeli za pravo da bez ikakve osnove optužuju, osuđuju i donose vlastite presude o tome kako su članovi naše stranice autori prijetećeg pisma gradonačelniku.

Nažalost to sve je već viđeno od SDP-ovih vijećnika Jurice Pribanića i Filipa Šehovića, te ostalih SDP-ovih agitatora na Face-u i lažnih profila od još nekih pojedinih SDP-ovih glava.

Gospodo SDP-ovci, odlučno i kategorički osuđujemo vaše pisanje i odbacujemo pokušaje da nas, članove Volim grad pod Klekom okaljate sa optužbama da smo mi autori prijetećeg pisanja.

Apeliramo na kolege iz SDP-a, da suzdrže svoje najniže porive i da politiku ne vode (i provode) pod utjecajem alkohola i opijata. Gradonačelnik vam u nijednoj svojoj objavi nije dao povoda da pišete to što pišete. Kamo to vodi? Pustite da kriminalisti odrade svoje.

Tražimo bezrezervno postupanje nadležnih tijela po ovom pitanju i oštro sankcioniranje stvarnog počinitelja.

Sa ovime mi završavamo, jer u ovoj priči nas, članova Volim grad pod Klekom nema, niti imamo namjeru sudjelovati u njoj.

26.11.2019.

Volim grad pod Klekom