„SREDSTVA ZA PROJEKT ZAŠTITE OD POPLAVA GRADA OGULINA, OSIGURANA I U PRORAČUNU ZA 2020. GODINU“.

 

Ako ovih dana niste imali pametnijeg posla, onda ste se mogli dobro zabaviti ili pobijesniti, kako tko, prateći na TV sjednicu Hrvatskoga sabora, kome onako pretenciozno tepamo – „Visoki dom“.

Dakle u tom našem Visokom domu, bilo je za svakog ponešto. Od svađa, neuljudnog ponašanja naših „sabornjaka, glasova razuma ali i čiste destrukcije. Riječu – obilje politikanstva. A tema je bila značajna – proračun za 2020. godinu. I kada sam se nešto prije 22,oo sata vratio kući iz mog „Visokog doma“, koji se zove caffe bar Snoopy, na TV-u taman naš Tomislav Lipoščak. U kronično praznoj sabornici, obraća se nekolicini preostalih zastupnika i TV gledateljstvu. Hajde, mislim si, kad već sve druge zastupnike ne šljivim i redovito ih ignoriram, da čujem što nam to naš Tomica ima za reći, u te kasne noćne sate. I on me, neočekivano obraduje. Poput najljepše glazbe zazvonila mi je njegova rečenica:

„SREDSTVA ZA PROJEKT ZAŠTITE OD POPLAVA GRADA OGULINA, OSIGURANA I U PRORAČUNU ZA 2020. GODINU“.

Lipošćak se i inače često puta obraća kolegama u Saboru, ukazujući na problem Ogulina od poplava, koje ljudima godinama nanose veliku štetu. Redovito je u kontaktu s čelnim ljudina Hrvatskih voda i resornim ministrom, nastojeći ubrzati rješenje tog problema. Projekt zaštite, podsjećam, vrijedan je 185 milijuna kuna. 85 % su nepovratna sredstva a 15 % posto „šenkaju“ nam Hrvatske vode. Gdje smo u ovom trenutku, što je učinjeno i što se planira učiniti u dogledno vrijeme, saznati ćemo i ja i vi, u razgovoru kojeg sam dogovorio s g. Lipošćakom. Sutra ili u nedjelju.

 

8. 11. 2019.

Nebojša Magdić

Komentari  
#1 Marie Alice 2020-01-12 10:27
SRETNA NOVA GODINA SVIMA PROCITAJTE OVE KORISNE INFORMACIJE ZA GODINU 2020. KAKO DOSTAVITI ZAJAM PO JEDNOSTAVNOM PORUKU.
Zovem se Marie Alice, samohrana sam majka 3 djece i takoder sam medicinska sestra u Zagrebu. Ovo je moja prica u 2019. godini, prevarili su me neki zajmodavci, svejer sam tražio kredit dok konacno nisam upoznao ovu lijepu ženu koja mi je pomogla da dobijem internetsku zajam. Ovo je opipljivo svjedocanstvo kako sam primio kredit od 60,000 eura uz kamatnu stopu od 2%. Receno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlucio kontaktirati s njom i ona mi je pružila priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam dobro zaradio kredit zdravlje i s manje stresa. Ako vas zanima zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: () (WhatsApp: +16014560144)
Citat
#2 Tammi 2020-02-10 07:01
I have read so many articles or reviews regarding the blogger lovers however
this article is actually a fastidious post, keep it up.


My webpage :: cialis: [censored]abuycialis b.com
Citat
Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi