KADA ĆE NOVI VRTIĆ ?

"Ovaj projekt je pripremljen i uspješno prijavljen na natječaj u izuzetno kratkom roku. Projektna dokumentacija, rješavanje imovinsko-pravnih odnosa i ishođenje građevinske dozvole, što uobičajeno traje godinama, u ovom slučaju je provedeno u roku nekoliko mjeseci, a to predstavlja izniman pothvat i razlog je više zašto možemo biti ponosni na ovaj uspjeh.’’

Uskrsli nezavisnjaci "Volim grad pod Klekom", ovako podsjećaju što je sredinom travnja govorio gradonačelnik Domitrović nakon potpisivanja ugovora o sufinanciranju izgradnje vrtića u Poredicama. Treba spomenuti da je to  i jedini put kada je u javnosti, makar i posredno, priznao i pohvalio angažman članova Nezavisne liste, svojih tadašnjih koalicijskih partnera, koji su tu odradili dobar dio posla.

Slijedeća faza projekta, nastavljaju Nezavisni u svom novom postu,  "je raspisivanje javne nabave za izvođača radova, a Domitrović ju je najavio za ovu jesen.

Prošlo je pola godine, a u Gradu se niti milimetra nisu pomaknuli po ovom pitanju.

Sada kada više nema ‘’utega’’ u vidu koalicijskih partnera, Domitrović ima prećeg posla. Predano se bacio na zapošljavanje rodbine u gradskim poduzećima.
A vrtić ko vrtić i djeca ko djeca, idealna su tema za izbornu kampanju pa će, izgleda nam, morati pričekati nove lokalne izbore za dvije godine".

3. 11. 2019.

Nebojša Magdić

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi