GRADONAČELNIK TRAŽI KRIVCA

Pošto što je prošlog vikenda, divljački oštećen Cesarovac, a na meti  je bilo i dječje igralište u gradskom parku, gradonačelnik Domitrović nada se da će policija uspjeti pronaći počinitelje.

"Tijekom proteklog vikenda vandali su oštetili spomenik izgradnji prvog vodovoda u Ogulinu, Vrelo Cesarovac, i klupu na dječjem igralištu. Slučaj su gradske službe prijavile policiji i nadamo se da će počinitelji biti brzo otkriveni.

Troškovi popravaka spomenika i dječjeg igrališta su znatni jer spomenik mora restaurirati za to ovlaštena tvrtka a sprave i igračke na dječjem igralištu obavezno moraju biti atestirane pa zato nisu jeftine. Troškove popravaka i zamjene sprava, ako se ne otkriju počinitelji, snosit će građani Ogulina koji pune gradski proračun, kao što su to i svaki put do sada činili u slučaju vandalizama kad počinitelji nisu otkriveni. Iz tog razloga u interesu svih građana Ogulina je da se vandali spriječe, a ako ih se ne može spriječiti da se prijave policiji kako bi oni sami snosili troškove popravaka štete koju su napravili".

Godinama, još u onom starom parku, pod okriljem noći, "dežurni" kreteni nemilosrdno i konstantno uništavali su ljuljačke i klackalice dječjeg igrališta, a da im ni ondašnja milicija nije mogla stati na kraj. 2011. godine oštetili su Cesarovac, što je zahtjevalo koliko stručnu, toliko i skupu intervenciju. Prošlotjedno divljanje po parku i vrelu Cesarovac, ponovno će koštati. A cijenu će naravno, platiti građani. Gradonačelnik očekuje da će policija pronaći krivce ali u to je teško povjerovati. Očevidaca nema, nema ni nadzornih kamera i jedino možemo očekivati da će nekome od počinitelja proraditi savjest i sam se prijaviti. Što je naravno, znanstvena fantastika.

 

20. 3. 2019.

Nebojša Magdić

 

Komentari  
#1 Howard 2020-02-14 06:01
I enjoy what you guys tend to be up too. This kind of clever work and reporting!
Keep up the terrific works guys I've added you guys to our
blogroll.

my web site - Buy Cialis: [censored]cialisir.c om
Citat
Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi