VIŠE O MIRENJU

Kategorija: OGULIN

Sa malim zakašjenjem, i iz središnjice Sindikata radnika u predškolskom odgoju i obrazovanju Hrvatske, objavili su rezultate mirenja između Grada i DV Bistrac. Prenosim sa njihove službene stranice.

USPJEŠNO JE ZAVRŠENO MIRENJE IZMEĐU GRADA OGULINA I RADNIKA DV BISTRAC, Ogulin

Nakon tri održana sastanka uspjeli smo postići dogovor i što je najvažniji - otvoriti put prema daljnjoj kvalitetnoj suradnji 
Grad Ogulin ulaže posljednjih godina u plaće i podiže kvalitetu predškolskih ustanova kojima je osnivač.
Sada napokon radnici DV Bistrac imaju ukupnu bruto plaću u zakonskoj visini bez da se ona dostiže neoporezivim isplatama.
TO i jest cilj- da plaća bude u najmanju ruku u potpunosti usklađena sa zakonom - a sve što ugovorimo i dogovorimo iznad toga uspjeh je koji radnici postižu kroz sindikalno udruživanje. 
 
U DV Bistrac poštuje se Državni pedagoški standard i uvjete rada, a najnovijim potezima napokon se uspostavlja se i zakonski okvir u odnosu na plaće i materijalna prava radnika.
 
⯑⯑⯑⯑⯑⯑⯑ ⯑⯑⯑ ⯑⯑⯑⯑⯑⯑⯑⯑⯑⯑ ⯑ ⯑⯑⯑⯑⯑⯑⯑ ⯑⯑ ⯑̌⯑⯑⯑⯑⯑⯑⯑⯑ ⯑⯑ ⯑́⯑ ⯑⯑ ⯑⯑⯑⯑⯑⯑⯑ ⯑⯑⯑⯑ ⯑⯑⯑⯑ ⯑⯑⯑⯑⯑⯑⯑⯑ ⯑ ⯑⯑⯑⯑⯑⯑⯑ ⯑⯑⯑⯑ ⯑́⯑ ⯑⯑⯑⯑⯑⯑⯑⯑⯑⯑ ⯑⯑⯑⯑⯑⯑⯑⯑⯑⯑⯑!
 
KOLEKTIVNI UGOVOR KOJI JE NAJVIŠI OBLIK SOCIJALNOG PARTNERSTVA RADNIKA I OSNIVAČA -financijera I VJERUJEMO DA ĆEMO GA KAO TAKVOGA I POTPISATI U 2024.toj godini.
 
 
BRAVO ZA ČLANOVE DV BISTRAC - DVA KORAKA NAPRIJED ZA NAS i JOŠ MNOGO ZAHTJEVNOG POSLA U SKOROJ
BUDUĆNOSTI!
 
 
UZ VELIKU PODRŠKU ČLANOVA - NEMA STRAHA ZA USPJEŠNOST U BUDUĆIM PREGOVORIMA!
 
17. 11. 2023.

Sindikat radnika u predškolskom odgoju i obrazovanju Hrvatske.