HDZ ODRADIO UNUTARSTRANAČKE IZBORE. PREDSJEDNICA GO HDZ OGULIN – ANĐELKA SALOPEK.

Kategorija: OGULIN

Radno su HDZ-ovci odradili jučerašnju nedjelju. Unutarstranački zbori održali po načelu jedan član - jedan glas, a u cijeloj Hrvatskoj birali su nova vodstva 428 općinskih, 127 gradskih i 20 županijskih organizacija HDZ-a te  predsjednike i potpredsjednike HDZ-a Zagreb.

Nama su svakako bili najzanimljiviji rezultati u Ogulinu, o čemu nažalost, do sada, nigdje nikakve informacije. Ni na stranici HDZ-a ni na njihovu portalu Ogulin.eu. Takva „ažurnost“ i nedovoljna prisutnost na društvenim mrežama, jedan je od razloga gubitka prošlih izbora.  Čini se da od toga ništa naučili nisu.

Kandidatkinja za predsjednicu GO HDZ Ogulin bila je Anđelka Salopek, koja je na tu funkciju i izabrana a izabrana je i za podpredsjednicu HDZ-a Karlovačke županije. Dopredsjednici  će biti Milan Sabljak, Matija Palalić i Davor Vukelja.

Za predsjednicu ŽO HDZ-a Karlovačke županije izabrana je Nada Murganić, a za potpredsjednike su izabrani Alen Halar, Branko Zoretić, Jure Katić i Anđelka Salopek.

U GO HDZ Karlovca izabran je Damir Mandić, Duga Rese Josip Vlašić, Slunja Mirjana Puškarić i Ozlja – Stjepan Basar.

 

Novoizabrana predsjednica Anđelka Salopek, izjavila je  kako HDZ u Ogulinu ima kvalitetan tim ljudi, koji će uz uključivanje mladih i povratak ljudima u baze, pomoći da zajedničkim radom i uvažavanjem osnaže stranku i krenu utirati put do pobjede.

 

18. 10. 2021.

Nebojša Magdić