ŽUPANIJSKI ODBOR HDZ-a ODLUČIO - KARAMARKO

Kategorija: OGULIN

 

Šuškalo se šuškalo u kuloarima i šuškanja su se sinoć pokazala točnima. Županijski odbor HDZ-a  na 15. Općem saboru kao kanidata za predsjednika HDZ-a podržati će Tomislava Karamarka. Odluka je jednoglasna. Navodno će, opet se šuška, karlovački gradonačelnik Damir Jelić u Predsjedništvo HDZ-a. Na koju poziciju, to se još ne šuška.


Kolege iz Kaportala podsjećaju:

"Podsjetimo, do svrstavanja na stranu Tomislava Karamarka, jednog od kandidata za predsjednika HDZ-a nije došlo preko noći, već su i u karlovačkom i županijskom HDZ-u postojale različite struje ali je Jelić od početka bio sklon upravo ovoj opciji. Kako je njegova koncepcija na koncu i pobijedila na gradskoj razini naspram Branka Vukelića koji se zbog bolesti povukao, a Vučić kao jedini kandidat postao predsjednikom ŽO, bilo je za očekivati da će “pasti” dogovor. U kontekstu zadnjih događanja po kojima se velik broj HDZ-ovaca već javno izjasnio da će podržati Karamarka, to su učinili i Karlovčani"

Pitanje je, kako će na ovu odluku reagirati dosadašnji Vučićevi favoriti, kum Grada Ogulina Vladimir Šeks i Jadranka Kosor.

4. 5. 2012.

Nebojša Magdić