LJETO U OGULINU.

Kategorija: OGULIN

Ovo će ljeto, po svemu sudeći, biti u gradu nešto zanimljivije nego prijašnjih godina. Organizira se niz kulturno zabavnih sadržaja pod imenom – LJETO U OGULINU, koji će zadovoljiti vjerujem, svačiji ukus.

 Meni osobno, najmilija je legendarna Večernja škola, s novim uratkom – Posljednja večernja. Pervan i društvo na turneji su već od veljače, i svuda svojim nastupom izazivaju salve smijeha. Od atraktivnijih sadržaja spominjem film Brzi i žestoki, trku na kronometar (više o tome drugi tjedan), nastup klape Bonaca, Moto susret, Formula driver i Streetboll tirnir.

Da se je u program uspjelo nekako ugurati neki jači „zabavnjak“, ili rock band, da se je dakle u proračunu  uspjelo naći koji euro više, zadovoljstvo bi bilo i veće. No i ovako, možemo biti zadovoljni.

I da spomenem. I ako nije u službenom programu „Ljeta u Ogulinu“, moram spomenuti i Božidara Bulića. On organizira  na Sabljacima neke sadržaje, a glavni mu je adut „SNOPY summer fest“, s jakim igračima – Haris Đinović, Dragana Mirković i Crvena jabuka. Za razliku od Ljeta u Ogulinu, gdje su programi besplatni, za nastup ove trojke pod šatorom na pomoćnom gradskom igralištu, zanimanje je veliko i već je prodaj velik broj karata.

I kaj da vam velim. Ako si ne možete priuštiti more, zabaviti se eto, možete i u našem Ogulinu.

  1. 7. 2023.Nebojša Magdić