SRETAN PRAZNIK RADA.

Kategorija: OGULIN

 

Članovi Moto kluba Vještice, zajedno s svuda prisutnim članovima Ski kluba Ogulin, uredili su Kneju za duženje građana u povodu 1. maja. I Grad je pripremio bogat program u suradnji sa Turističkom zajednicom grada, Društvom Naša djeca,  Dječjim gradskim vijećem, Puhačkim orkestrom DVD-a Moto klubom Vještice i Ski klubom Ogulin i Udrugom žena.

No, baš imamo peh. Za ponedjeljak, na praznik, najavljeno je znatnije pogoršanje vremena, pa se cijela fešta, s idealnog prostora Kneje, seli u natkriveni prostor gradske tržnice.

Program bi trebao ostati isti, i ako bi jača kiša mogla odgoditi predviđenu budnica Puhačkog orkestra DVDa,  i defile Moto kluba Vještice.

Sve drugo, odvijati će se po „redu vožnje“ predviđenom za Kneju.

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta održavanje proslave se planira na natkrivenom prostoru ogulinske gradske tržnice prema već utvrđenom rasporedu i vremenu predviđenom za Kneju.

Od 10,oo sati nastupiti će Puhački orkestar DVD-a i Ogulinske mažoretkinje, a od 10,30 počinje program uz grupu Carismo. Program će voditi Dubravko Dragićević.

U isto vrijeme slijedi i podjela 500 porcija graha. Ako će ga raditi iz Ski kluba, onda vam ga iskreno preporučam.  

Udruga žena Ogulin pripremiti će masnicu za prste polizat, a proslavi će se pridružiti i  Društvo naša i Dječje gradsko vijeće proslavom Dana obitelji. Za naše one najmlađe, biti će  organizirane radionice.

28. 4. 2023.

Nebojša Magdić