SVJETSKI DAN UČITELJA. NAGRAĐENI I NAŠI PROSVJETNI DJELATNICI.

Kategorija: OGULIN

U povodu Svjetskog dana učitelja,  513 najuspješnijih djelatnika u području obrazovanja u školskoj godini 2021./2022., dobilo nagrade.

Povjerenstvo Ministarstva znanosti i obrazovanja za nagrađivanje najuspješnijih odgojno-obrazovnih radnika, odabralo je najuspješnije djelatnike u području obrazovanja, a na temelju Pravilnika o nagrađivanju učitelja, nastavnika, stručnih suradnika i ravnatelja u osnovnim i srednjim školama te učeničkim domovima za minulu školsku godinu.

Danas, povodom Svjetskog dana učitelja, ministar prof. dr. sc. Radovan Fuchs, uručio je nagrade na posebnoj svečanosti u Zagrebu.

Ogulinska Gimnazija opet je bila vrlo uspješna. Prošle godine čak četvero djelatnika bilo je nagrađeno - Manuela Mihaljević Sabljak, Branko Rumenović, Sunčica Sabljak i Marijana Smolčec.  Ove godine, nagrada od deset tisuća kuna bruto, ide u ruke Jasminke Turina Luketić - prof. mentor, te ponovno nagradu dobivaju Manuela Mihaljević Sabljak - prof. mentor i Branko Rumenović - prof. mentor.

Iz Prve osnovne škole,  nagradu je kao i prošle godine dobila, Valentina Blašković.  

Iz Gimnazije i strukovne škole B. Frankopana, istiću:

„Ponosni smo što je iz naše škole čak troje nagrađenih nastavnika. Čestitamo našim kolegicama i kolegi na zasluženom priznanju za predani rad i mnogim aktivnostima koje provode s učenicima škole, a ponosni smo što je i ove godine, kao i lani, od svih srednjih škola Karlovačke županije najveći broj nagrađenih upravo iz naše škole“.

Valentina Blašković - I. Osnovna škola

Naslovna slika - Manuela Mihaljević - Sabljak, Branko Rumenović i Jasminka Turina - Luketić.

5. 10. 2022.

Nebojša Magdić