NAJBOLJE SREDNJE PODUZEĆE "BUKVA COMMERCIUM" - DREŽNICA. DOBILI "ZLATNU KUNU".

Kategorija: OGULIN

I mi konja za trku imamo, mogli bi reći, nakon što je tvrtka "Bukva commerce" iz Drežnice,  proglašena za najbolje srednje poduzeće u Karlovačkoj županiji i za to dobila "Zlatnu kunu". Čestitke.

U Hrvatskoj gospodarskoj komori – Županijskoj komori Karlovac održana je svečana sjednica Gospodarskog vijeća na kojoj su uručene Plakete Zlatna kuna najuspješnijim trgovačkim društvima u 2021. godini.

Karlovački HS Produkt dobitnik je nagrade "Zlatna kuna" u kategoriji velikih poduzeća, Bukva commercium iz Drežnice najbolje je srednje poduzeće, a u kategoriji malih poduzeća Zlatnu kunu dobila ja karlovačka tvrtka INP CROATIA.

Plaketa Zlatna kuna, tradicionalno godišnje priznanje HGK za uspješnost i izvrsnost poslovanja najboljoj maloj, srednjoj i velikoj tvrtki dodjeljuje se na temelju pokazatelja dobivenih obradom podataka iz godišnjih financijskih izvještaja poduzetnika i novog kriterija, vezanog uz društveno odgovorno i održivo poslovanje.

Nagrađenim tvrtkama u ime Karlovačke županije čestitala je županica Martina Furdek Hajdin, zahvalivši im što su u ovim zahtjevnim gospodarskim okolnostima uspješno vodili svoje tvrtke i pozicionirali ih u sam vrh na razini Republike Hrvatske.

Predsjednik Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Karlovac Zlatko Kuzman potvrdio je da se gospodarstvo Karlovačke županije dobro nosi sa svim izazovima u vrijeme krize, o čemu, rekao je, svjedoči rast izvoza, porast zaposlenosti i smanjenje nezaposlenosti, te trend rasta gospodarskih aktivnosti unatoč rastu inflacije i poskupljenju energenata. Kuzman je pohvalio mjere Vlade za ublažavanje posljedica rasta cijena energenata i istaknuo kako će one poduzetnicima pomoći da se prilagode stanju na tržištu i nastave svoje gospodarske aktivnosti.

 5.10. 2022.KAŽUP