BLAGDAN SVETOGA JAKOVA - KONCERT VOKALNE SKUPINE DiM.

Kategorija: OGULIN

Tko je večeras došao na koncert vokalne skupine DiM iz Delnica, zaista nije požalio. Goranke su Ogulincima priredile jednu lijepu glazvenu večer.

 

Za blagdan Sv. Jakova, agilno vodstvo Mjesnog odbora Sv. Jakov, priredilo nam je još jednu glazbenu poslasticu. Nakon izvrsnog prošlogodišnjeg koncerta Pjevačkog zbora GIMPL iz Ravne Gore, ovog blagdana doveli su nam  izvrsnu voklanu grupu DiM iz Delnica. Zapravo, kako je u pozdravnom govoru istaknula Anđelka Salopek, radi se o djevojkama iz Delnica i Mrkoplja, a vokalna skupina djeluje od 2004. godine.  Djevojke su nastupile na mnogim poznatim festivalima i smotrama vokalne glazbe, i osvajale mnoge nagrade, a na natjecanju zborova iz cijele Europe, osvojile su drugu nagradu te posebnu nagradu za najsrčaniji nastup. A koliko su srčane, pokazele su i večeras. Koncert su završile izvedbom "Don't Stop Me Now", Freddia Mercurya.

Na kraju, nazočne je pozdravio gradonačelnik Domitrović čestitavši im blagdan Svetoga Jakova a djevojkama skupine DiM, zahvalio je na upečatljivom nastupu.

Na kraju, mještani MO Sv.Jakova i njihovi gosti, uz časicu su malo časkali.

Photo by Nešo - Skorašnik

 

25. 7. 2022.

Nebojša Magdić

 

Čašica razgovora prije početka.

Peco poznati ljubitelj dobre glazbe...

Željo ovako nešto ne propuštaMarin u očekivanju koncerta.Gradonačelnik i MomoPrvi koraci ka pozorniciMlada publikaBog suseda...heartPoznate su mi nešto.......winkPredsjednica MO Sv. Jakov, Snđelka SapolekNajmlađi ljubitelj vokalnog pjevanja. heartZvonko u akciji...cheekyZadovoljna publikaLijepe Goranke, priredile su nam jednu iznimno lijepu večer.