JELI OVO NASTAVAK PRIČE OKO SPORTSKE ZAJEDNICE. TAJNIKU OŠTEĆEN AUTOMOBIL, ZAPALJENA BLENDA NA TENISKOM IGRALIŠTU. LUD ZBUNJENOM RADI ONE STVARI.

Kategorija: OGULIN

Priča se zakotrljala. Da li je oštećen automobil tajnika Sportske zajednice Marija Pavića, i zapaljena blenda na teniskim terenima TK Ogulin, posljedica napisa o Sportskoj zajednici, ili je možda, nadajmo se, samo posljedica nečijeg vandalskog ponašanja. Toga nam u gradu nažalost ne manjka. Podnesenu su kaznene prijave i sada riječ ima policija. Preneseno sa FB profila VGPK.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Iako je sezona "kiselih krastavaca" počela po običaju, s prvim ljetnim vrućinama, nekako nam se čini, da su neke stvari prošle ispod radara,  a Ogulinci bi za njih svakako trebali, a i imaju pravo znati.

Samo da podsjetimo da smo u  zadnjih mjesec dana u dva navrata pisali o SDP-ovim marifetlucima oko sportske zajednice. To je jednom riječju, firno režirana lokalna  tragikomedija.

Nećemo kvariti sezonu "kiselih krastavaca", no nekako nam se čini da javnost o svemu, ima ipak pravo nešto više znati.

Naime, unatrag 15 dana, dogodila su se dva događaja, nakon kojih su podnijete dvije kaznene prijave.

Zanimljivo je, i zvuči u najmanju ruku čudno, da javnost o tome nije upoznata putem režimskog portala.

Jedan događaj se zbio usred bijela dana,  kad je na parkiralištu, na kojem je bilo 10-tak vozila, nepoznata osoba, sa čavlom il sličnim predmetom, oštetila osobni automobil u vlasništvu tajnika športske zajednice, koji je zaposlenik iste, sa neprimjerenim porukama.

Nakon  nekoliko dana, netko je u kasne noćne sate, vjerujemo namjerno, zapalio "sjenilo, reklamu, blendu" na teniskom igralištu TK Ogulin. Srećom se je brzo otkrilo, pa je požar ugašen na vrijeme, inače bi šteta vjerojatno bila ogromna.

Kao što smo naveli, podnijete su kaznene prijave i čekaju se rezultati istrage. Ima li to nekakve veze s našim napisima o čudnovatim igricama oko sportske zajednice Grada, pokazati će vrijeme. No ne možemo se oteti dojmu, da se radi o u najmanju ruku, znakovitim događajima.

6. 7. 2022.

VGPK