SVAKO MALO, DIČAKI „ISPOD KLEKA“, NIŠTO ZGODNO ISKOPAJU.

Kategorija: OGULIN

„Volim grad pod Klekom“ zapravo su jedina prava oporba vladajućem SDP-u. S vremena na vrijeme, jave se sa temom koju je većina ili preskočila, ili, poput mene, površno pročitala. I onda nam „dičaki“ opru oči pa velimo: Vidi, vidi vraga. Pa ovi na vlasti nam ništo petljadu. I kitidu se s tuđim parjem.

Ovaj puta uhvatili su se „dičaki“ rekonstrukcije tzv. „Mikijeve zgrade“, objekta vezanog uz tribine NK Ogulin.
Ajmo se malo prosvitlit i vidit ki se vrag tuj dela. Da vidimo kaj pišedu:

-------------------------------------------------------------------------------

Kako "prisvojiti" 10.914.637,85 kuna i to proglasiti svojim uspijehom. "Drmajte vlak, nek izgleda da se i mi vozimo".

 

Bombastično je prošli tjedan SDP-ov portal izvjestio kako je SDP i njegov predsjednik Grumf  potpisao novi projekt. Udarnog naslova koji "bode" oči.

No, čitajući bombastičnu vijest, "sitnim slovima", skromno na kraju objave piše da je nositelj projekta Crveni križ Ogulin.

To je isti onaj Crveni križ i njegova ravnateljica, koju su lani, kao "slučajno" u predizbornoj kampanji, SDP i isti SDP-ov portal, "službena lažna" fb stranica SDP-a i predsjednik SDP-a Grumf, razvlačili kao najveću kriminalku.

Tad je predsjednik SDP-a Grumf, dao antologijsku izjavu, da grad daje 240.000 kuna Crvenom križu Ogulin, ali da nema pojma kamo taj novac odlazi, jer nema svoje ljude u Crvenom križu. Koje ljude, svoje komesare?

Zakonska obveza Grada Ogulina je da financira Crveni križ.

Isto tako Crveni križ je obavezan podnositi Izvješće o utrošenim sredstvima Udruge, kao i svaka udruga koju financira grad. Kad već Gradonačelnik ne zna u što Crveni križ troši proračunske novce, neka pita nekoga tko zna čitati Izvješća.

I tako, lani su SDP i svi njegovi formalni i neformalni mediji, iz petnih žila optuživali Crveni križ Ogulin i njegovu ravnateljicu.

Sve da zabave glasače u cilju da zadrže vlast, pa što koštalo da koštalo.

Sada kada je Crvenom  križu Ogulin i istoj ravnateljici prošao projekt od 10.914.637,85 kuna, koji se u 100% iznosu financira iz EU, spektakularno se tu moraju prikačiti Grumf i SDP, a veze nemaju, nit sa projektom, nit sa Crvenim križom. Sad više ravnateljica nije kriminalka, sad im je dobra.

Mora se tako, jer je vlast nesposobna i nema svoje projekte, već rade po nečijim ili se kite tuđim.

Bitno je narodu malo zamazati oči, a ako treba, optužiti i oblatiti sve i svakog. To je najmani problem SDP-u. Bitna im je samo vlasti i materijalizam.

11. 1. 2022.

VGPK